BU i njihova Adimnistracija

Započeo dragan12, Maj 23, 2011, 19:02:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

dragan12

Citat: [CH] Mac Taylor poslato Maj 23, 2011, 19:53:36 POSLE PODNE
Citat: |BU| AL Kern poslato Maj 23, 2011, 19:47:43 POSLE PODNE
Dobro Gagi jel ti mene zajebavas ili? Jesi glu* ili se pravis? Mozda mi neko usao na Acc na vas server posto se je vec nasao bot sto je isao na vas server dossier sa mojim nickom i pravio tamo sranja  a ja igram na BU!!!mi pricamo po skype i gledamo kako lik igra na vas server sa mojim nickom i ovo nisam ja i nebi se ovako spustio da bi isao reklamirat na jedan server nasu zajednicu a plus smo na sluzbeni listi! ovo ja nisam pisao nikad!  >:( I jso da kazem vec posto tu dzaba otvaras temu i mene nerviras ti si nasao ovde MENI da seres jel? a ko udje na nas server BU i stavi na /ad dodjite na Balkan dossier stavi IP pored....? i kasnije ja odem na vas server pricao sam sa tobom rekao si da ces ga opomenut a kasnije kad sam izaso cujem od tvojih igraca da si rekao sta sere ovaj Kern koji k. glava me boli od takvih kao sto si ti da bi ja isao reklamirati nas server? Ne! dosta je bilo jednom!

Eo ti: http://www.mypicx.com/05232011/BD/

>:(

Ovo je dokaz izreke "Prvo pocisti ispred svojih vrata pa onda tudjih" ili kako god ide
To Kiki? To je bilo kada? Ima 2 nedelje i ja sam tada rekao Kikiu da se smiri inace ce mu sledi kazna i umirio se. Ajdete lepo lock ovu temu i gotovo necu da se raspravljam.

Ne nego moja baka kurana!  >:( Prije 2 nedelje pa i ako je prije 1mj. nema veze! Ti si rekao Kik-u da se ohladi i da prestane ili ce mu sledit kazna ae ne Ser* casti ti banovan je na BU pa nije mogao vise da udje na server pa da dava /ad-ove!Nebi se cudio ako bi od nekoga "tvog" igraca cuo da si mu dao jos nagradu pogotovo nekog sluvalnika ! Gagi previse se da ne kazem sta nemoj da ti ja prijavim ovde svaku greskicu,ali nema smisla ovo uopste drugi put pazi kad otvaras neku temu ili prije premisli tri puta dal ces da je otvoris ili ne!  >:( Tu se bunis za tih 5 igraca dnevno a server ces zatvorit za par dana ae necu vise da se raspravljam i da pisem.

Pozdrav Kern!

cristiane

Ne vidim pravi dokaz,prema tome lock.