Why?

Započeo NextOne, Maj 14, 2011, 17:05:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dobar dan,
Pozdrav Administraciji.

Nadam se da ovo pitanje smijem postaviti ovdje, vjerujem da ce mi netko prvo odgovoriti a onda me vjerovatno, nazalost, bannati! (vrlo vjerojatno ce me bannati)

Pitanja:
Postoji samo jedno pitanje! :
Zasto sam na bannan?
Nisam nista lose napravio, samo sam napisao temu da odlazim i nakon toga (nakon 2 dana) objavio post u glavni razgovor, to nije bio SPAM post niti to nije bio post za ban (ako je vec bio tako grozan sto nije mogli ste mi dati ban 5 - 10 dana a ne 4life)! Jendostavno sam dobio bann ali nisam nista skrivio! I jos bi shvatio da ste mi dali 10 dana ban zato sto sam ''kao otisao'' ali to nije za 4life!

Tko sam ja?
Mnogi me znaju, ja sam:
Waka-Waka.exe

Isprika :S
Stvarno nisam htio nikoga uvrijediti, povrijediti, na bilo koji nacin mozda razivcirati!
Pa, i Bog je oprostio Istocni Grijeh Adamu i Evi, a ja sam napravio puno manji grijeh a jace sam kaznjen. To je kao da je Bog ubio Adama i Evu ili ih zatvorio 4life zato sto su napravili pogresku! Ali necu pametovati!

Samo zelim UNBAN ili skracivanje banna :(
Zasto?
Necu vise spammati, manje cu postati, mozete mi vratiti post count na 0 ili mi mozete dopustiti da krenem s ovim accountom (username: NextOne) iz pocetka!

Hvala i pozdrav,
Hrvoje M. aKa Waka-Waka.exe

PS: Molim da prvo procitate sve i onda mi tek opalite ban ako imate vec tu nakanu :'(

Hvala jos jednom!

Correlli

Citat: NextOne poslato Maj 14, 2011, 17:05:21 POSLE PODNE
Isprika :S
Stvarno nisam htio nikoga uvrijediti, povrijediti, na bilo koji nacin mozda razivcirati!
Pa, i Bog je oprostio Istocni Grijeh Adamu i Evi, a ja sam napravio puno manji grijeh a jace sam kaznjen. To je kao da je Bog ubio Adama i Evu ili ih zatvorio 4life zato sto su napravili pogresku! Ali necu pametovati!
Uf, jesi ti velikih usta kad je u pitanju Biblia i viera.

Na Nebu i zemlji vlada Bog, a na ovom forumu ja, tako da te svoje priče govori nekom drugom. Co-Administrator te je banao i ja nemam namjere da ti skidam ban, jerbo rekao si da odlaziÅ¡ sa foruma - onda mislim da je vrieme da otiÄ'eÅ¡ već jednom ako si tako naumio.

Javit će ti se Co-Administrator koji te je banao, ili će te opet banati - ne znam, počekaj pa ćeš vidieti.
Poslednja Izmena: Maj 14, 2011, 17:12:40 POSLE PODNE od Correlli

Ja sam te uklonio sa foruma. Smorio si viÅ¡e stvarno. 20 puta si ti otvarao teme kako ideÅ¡, i onda se kao vratiÅ¡, waaaaaaa.  -.-'  Rekao si da odlaziÅ¡, poslije toga si nastavio da postaÅ¡, tako da sam ti samo pomogao da odeÅ¡.

Nisi dobrodošao na ovaj forum.

Pozdrav.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265