(POMOC) Error

Započeo Zenga1998, Maj 13, 2011, 21:40:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo nisam bio posto po pravilima pa cu ponovo

Skripta koju koristim: CroSetbia (moja skripta)
Detaljan opis problema: Error a neznam nac problem mucim se vec 30min a pocetnik sam :S
Dio skripte: Textdraw
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): Evo error
C:\Users\Mario Sokic\Desktop\CroSerbia\Samp Server script\gamemodes\mojgm.pwn(10412) : error 017: undefined symbol "textdraw"
C:\Users\Mario Sokic\Desktop\CroSerbia\Samp Server script\gamemodes\mojgm.pwn(10412) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Mario Sokic\Desktop\CroSerbia\Samp Server script\gamemodes\mojgm.pwn(10412) : warning 215: expression has no effect
C:\Users\Mario Sokic\Desktop\CroSerbia\Samp Server script\gamemodes\mojgm.pwn(10412) : error 001: expected token: ";", but found ")"
C:\Users\Mario Sokic\Desktop\CroSerbia\Samp Server script\gamemodes\mojgm.pwn(10412) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Mario Sokic\Desktop\CroSerbia\Samp Server script\gamemodes\mojgm.pwn(10412) : fatal error 107: too many error messages on one line

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

4 Errors.

a evo skripta tj taj dio 
10412        TextDrawSetString(textdraw 107, "Vase Informacije:[%d)", name);
10413        TextDrawSetString(textdraw 108, "Level:[%d]", level);
10414        TextDrawSetString(textdraw 109, "Respect:[%d/%d]", exp);
10415        TextDrawSetString(textdraw 110, "Novac:[$%d]", cash);

pomazitee sto prije plssss

ja cu ti opet kopirati

citaj sto je ne definirao "textraw" ti si na prvoj ovoj liniji stavio textraw a ne textdraw, daj bokte malo pogledaj ne odma ode stavit

jel tesko malo pogledati?
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: [AG] System32 poslato Maj 13, 2011, 21:41:26 POSLE PODNE
ja cu ti opet kopirati

citaj sto je ne definirao "textraw" ti si na prvoj ovoj liniji stavio textraw a ne textdraw, daj bokte malo pogledaj ne odma ode stavit

jel tesko malo pogledati?

Ne pise Textraw neg Textdraw ispravio sam i opet 4 errora -.-