[Savet] Register Avion

Započeo Nikola_Krstic, Maj 09, 2011, 20:41:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Faction Game Edit
Detaljan opis problema: Ovo je vise savet nego problem ovako ako neko ima ideju kako da napravim avion koji ce da slece kad se igrac registruje i da kamera prati taj avion (to je ideja sa Balkan Underground)

Pokusaji:
1. Pokusao sam sa objektima to jest ima objekat avion i sad ja sam stavio da se stvori jedan avion pa da se taj unisti da se stvari drugi pa da se taj unisti da se stvori 3 i sve tako da izgleda kao da se krece ali to je presporo i nece da mi ocitava objekte...
2.Pokusao sam preko NPC botova znam da ih napravim ali ne vidim kako mogu da to iskiristim.

Znam da skriptam i ne treba mi posebno objasnjenje oko skriptanja vec mi treba savet kako da to napravim ili kako je napravljeno na Balkan Underground bilo kako samo mi treba neka ideja pa ako je neko ima nek mi pomogne .

Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Maj 09, 2011, 20:42:07 POSLE PODNE od Nikola_Krstic

Za pomeranje kamere imas posebnu FS a za ovo drugo ne znam stvarno....

ma za kameru znam ja nije to problem nego ja napravim prvi avion stavim ra1 = CreateDy...... onda izbrisem taj avion ovo DestroyObject..... i napravim novi ra2 = CreateDy...... ali taj novi se ne vidi cekam 10 sekundi i ne vidi se ja reko mozda mu treba vremena da ocita ali nista samo ovaj 1 ocitava :( a za kameru znam e sad ako postoju drugi nacim jos bolje
Poslednja Izmena: Maj 09, 2011, 21:13:31 POSLE PODNE od Nikola_Krstic

e stvarno mogu tako da probam hvala za savet nije mi palo na pamet :D

E pa vec kad znas da skriptas, ostajeti samo da naucis da citas pravila:
CitatU temi kada trazite pomoc, nesmijete praviti usporedbe. Primjer: "Mogu li ovo napraviti kao na XX serveru"...

Uredu izvinjavam se! Nece se ponoviti

Sumnjam da ide sa MoveObject msm da ide sa NPC Botovima vidio sam na par servera botovi voze

Ima objekat aviona i moze se sa moveobject...

Ma perfektno radi sa MoveDynamic hvala na savetu a hvala svima sta bih ja bez vas :D