[Pomoc] NPC

Započeo System32, Maj 08, 2011, 18:50:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Freeroam by Fafu
Detaljan opis problema: krenuo sam raditi FS sa botom, odnosno napravit bota i koristit ga kao FS blablabla... i gledao sam po tutu sa foruma ali to je za 0.3a pa su valjda maknute neke funkcije ili sta ja znam pa dobijem 2 errora i 2 warninga, bot mi je na nogama
Dio skripte: evo cijela FS:
#define FILTERSCRIPT

#include <a_samp>
#include <a_npc>

#define RECORDING "ammu"
#define RECORDING_TYPE 2

main(){}
public OnRecordingPlaybackEnd() StartRecordingPlayback(RECORDING_TYPE, RECORDING);

#if RECORDING_TYPE == 1
   public OnNPCEnterVehicle(vehicleid, seatid) StartRecordingPlayback(RECORDING_TYPE, RECORDING);
   public OnNPCExitVehicle() StopRecordingPlayback();
#else
   public OnNPCSpawn() StartRecordingPlayback(RECORDING_TYPE, RECORDING);
#endif

public OnFilterScriptInit()
{
ConnectNPC("uAmmu","ammu");
return 1;
}

public OnFilterScriptExit()
{
return 1;
}

erori i warninzi:
C:\Users\Mate\Desktop\Server\pawno\npc.pwn(11) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnRecordingPlaybackEnd")
C:\Users\Mate\Desktop\Server\pawno\npc.pwn(11) : error 017: undefined symbol "StartRecordingPlayback"
C:\Users\Mate\Desktop\Server\pawno\npc.pwn(17) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnNPCSpawn")
C:\Users\Mate\Desktop\Server\pawno\npc.pwn(17) : error 017: undefined symbol "StartRecordingPlayback"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Maj 08, 2011, 18:52:04 POSLE PODNE od System32
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

jesam, cak sam i novi a_npc.inc stavio al isi problem
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √