PRoblem sa streamom, nikako ne uspevam da dodam objekte

Započeo excuse me, Decembar 03, 2009, 17:23:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, imam veeeeliki problem. evo o cemu je rec.

Naime, ubacivao sam razne kapije i objekte ( sve je to prefektno radilo ) kad odjednom je sve to nestalo...
kada ukucam komandu da otvorim neku kapiju server izbaci poruku OTVORILI STE KAPIJU ali tamo nema objekta, nema nicega.

Trazeci naleteo sam na neke object streamere i pokusao da pomocu njih ubacim objekte. Nikako mi ne uspeva, pratim ono sto su napisali i nista, cak sam i ovde nasao jedan tutorial i nisam uspeo. da li moze neko ovde da mi pomogne da ubacim objekte ili preko msn-a skypa da mi pomogne da sredim to?

sve je nestalo sto sam pravio i nista ne radi sto se tice kapija i objekta...moze pomoc?
hvala unapred svima :)

skini rStreamer jako ti je dobar po meni.. nesto ko xStreamer.

eto ti:

http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=125657.0
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Ok skinuo sam i pratio uputstva ali opet mi nije jasno, nema objekta mozes da mi pomognes malo vise oko ovoga dok shvatim sta treba da se radi :)))

Evo ovo ti je MidoStream...KLIKNI ME
A ovako ces ga stavit:
*Prvo MidoStream.pwn fajl stavi u filterscripte
*Nakon toga compajl taj MidoStream.pwn
*Stavi MidoStream.inc u inludes folder.
*Odi u server.cfg i tamo di ti pise filterscripts ako nemas niti jednu samo udri jednom space i pisi MidoStream, a ako imas vec neku onda od te zadnje odmaknes jednom space-om
*I na kraju odi u taj gm u kojem dodajes te objekte i stinsi ctrl+f i pisi public OnPlayerDisconnect(playerid,reason), ako ti to ne nace da nade pisi ovako public OnPlayerDisconnect(playerid)
i odma ispod prve { dodaj ovo : MidoStreamDisconnect(playerid);
*a evo ti ovde kako moras kad dodajes objekte pisat:

CreateStreamObject(modelid,Float:xpos,Float:ypos,Float:zpos,Float:xrot,Float:yrot,Float:zrot,Float:viewdist) - Create a streamed object
DestroyStreamObject(id) - Destroy a streamed object
GetStreamObjectPos(id,&Float:xpos,&Float:ypos,&Float:zpos) - Get the position of a streamed object
GetStreamObjectRot(id,&Float:xrot,&Float:yrot,&Float:zrot) - Get the rotation of a streamed object
SetStreamObjectPos(id,Float:xpos,Float:ypos,Float:zpos) - Set the position of a streamed object
SetStreamObjectRot(id,Float:xrot,Float:yrot,Float:zrot) - Set the rotation of a streamed object
AttachStreamObjectToPlayer(id,playerid,Float:xoff,Float:yoff,Float:zoff,Float:xrot,Float:yrot,Float:zrot) - Attach a streamed object to a player
MoveStreamObject(id,Float:movx,Float:movy,Float:movz,Float:speed) - Move a streamed object
MidoStreamDisconnect(playerid) - Goes under OnPlayerDisconnect

Nadam se da sam sve dobro rekao ako ne molim da me neko ispravi  ;)

sto se tice ovo rStream...nisam nasao converter....

A mido stream mi deluje ok, samo problem jedan...dodam objekte i neke vidim neke ne vidim :S a sve lepo compile uradi :S

dodao sam mozda 40 objekta....vidim par njih :s u cemu je problem i sta moze da bude uopste problem?

r4z0r

Omg .. obicne objecte koje napravis u MTA browsas u delux host  stranici i stavis da ih convertuje za mido stream . Uz to imas upute uz midostream mislim da na OnGameModInit treba da dodas nesto da bi mido stream radio .

bTw. 40 objecata ti moze ocitat i bez streamera -.-

1. imam previse objekata pa  zato koristim streamer inace znam da 40 moze i bez njega
2. sve sam lepo dodao gde sta treba ponekad neke sto sam video ne vidim a neke sto nisam video ne vidim :S

molim za pomoc a ne za iscudjavanja...