GTA Balkan - službeni GTA centar za balkan

Započeo [ST]Injection, Jul 22, 2009, 13:14:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Predstavljam vam Balkanski GTA centar - GTA Balkan, na kojem ćete pronaći sve GTA nastavke! Pronaći ćete recenzije, šifre, tutoriale, trailere, komentare i novosti. Tu je i forum na kojem možete raspravljati o svemu vezanom za GTA. Naravno, tu je i dio za sve što je offtopic - nevezano za GTA!

Download baza
Na portalu, tj. forumu ćete pronaći veliku Download bazu u kojoj ćete pronaći alate, modove, patcheve i još mnogo toga za Download! Da bi mogli skidati, morate biti registrirani, no registracija je jednostavna, brza i besplatna! Naravno, i sami možete dodavati download stvari! To mogu biti vaši radovi, ili radove nekog drugog. U tom slučaju morate naglasiti tko je autor, kako nebi prekršili njegova prava! Pozivamo vas sve da se uključite i povećavate ovu download bazu! Svima će koristiti!

Kako je ova stranica nastala?
Josip, moj dobar prijatelj, te njegov kolega Vedad su došli na ovu ideju! Razvili su design i CMS sustav. No Vedad nije imao vremena za sve to i povukao se, a Josip je mislio da sam neće moći sve voditi pa je objavio da prodaje portal! A nikad nije ni bio objavljen. Kad sam ja vidio oglas, htio sam kupiti, ali pošto je vlastiti CMS i design, to je bilo dosta skupo! Tada sam ponudio Josipu da ja i on zajedno ostvarimo taj projekt i on je prihvatio! Kupio sam domenu i portal je krenuo! Već prvi dan, čim je ugledao svjetlo dana, imao je 40 znatiželjnih jedinstvenih (unikatnih) posjeta! Josipu i meni će pomoći i moj brat i Dajgoro, a možda se i Vedad vrati! Naravno, vi možete pomoći u širenju naše download baze!

Poruka adminu
ZaÅ¡to piÅ¡em o tome na ovom forumu? Želim reći da će naÅ¡ site u potpunosti podržati Balkan SAMP. TakoÄ'er me zanima dali ste zainteresirani za razmjenu banera/linka? Isto smo spremni na forumu svima objavit za vas!

Svaki komentari su dobrodošli! Pozivam vas još jednom da posjetite http://www.gtabalkan.com, da komentirate i da pomognete u razvoju ovog sajta tako da širite download bazu!
Poslednja Izmena: Jul 22, 2009, 13:14:53 POSLE PODNE od [ST]Injection