Novi SA:MP editor

Započeo Sloba, Maj 03, 2011, 10:13:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

skinove ne mozete da kreirate kao objekte ingame
i ovo sto ste gore napisali da se objekti ne mogu brisati, varate se
progam radi na principu med32, ako izbrisete neki objekat izbrisacete ga i ingame, ali to nece vidjeti svi vec samo vi
ima prednosti a i mana u odnosu na mta editor

Evo konacno neki razuman covek... xD vi sto ste na prvoj strani napisali da to ne radi jeste mozda probali...?

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato Maj 03, 2011, 15:37:20 POSLE PODNE
skinove ne mozete da kreirate kao objekte ingame
i ovo sto ste gore napisali da se objekti ne mogu brisati, varate se
progam radi na principu med32, ako izbrisete neki objekat izbrisacete ga i ingame, ali to nece vidjeti svi vec samo vi
ima prednosti a i mana u odnosu na mta editor
Pa sto su onda ubacili te skinove te ljude ako ne radi u samp?
http://www.youtube.com/loscitysamp
www.los-samp.info
JOIN US :)

Citat: [CGC] korda poslato Maj 16, 2011, 22:38:30 POSLE PODNE
srat cu ja kolko ocu nes mi ti rec brate pa cekaj da pocnemo s radom sabit cemo vas , imate taj jebeni samp server i nista vise mi imamo cs cod i ko zna sta cemo jos otvorit imam svoj hosting reklamu u pcplayu sponzora, radio, tv, web stranice i portale sve imamo a da ti nepricam sta jos planiramo zato oladi vi ste nama ukrali whisperza on je bio u isto vrijeme i kod nas i kod vas meni to nije smetalo bmk , ali ste mu vi 10000% zaprijetili da mora bit samo kod vas
Hahahah covek reko da ima reklamu za svoj samp server na tv i radiu NHAHAHAHHAHA

kralju skinove ne mozes ubaciti ingame kao objekat
tamo stoje njihovi id brojevi, koje mozes koristiti na SetPlayerSkin, al ih ne mozes koristiti na CreateObject...

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato Maj 03, 2011, 16:48:01 POSLE PODNE
kralju skinove ne mozes ubaciti ingame kao objekat
tamo stoje njihovi id brojevi, koje mozes koristiti na SetPlayerSkin, al ih ne mozes koristiti na CreateObject...
Pa nemoze sa SetPlayerSkin da mi taj skin boravi tu to je nemoguce mislim tako ja mislim SetPlayerSkin to samo sluzi za igracha kada ga /invite u bandu /uninvite i ta sranja i za nistha drugo.
http://www.youtube.com/loscitysamp
www.los-samp.info
JOIN US :)

Citat: [CGC] korda poslato Maj 16, 2011, 22:38:30 POSLE PODNE
srat cu ja kolko ocu nes mi ti rec brate pa cekaj da pocnemo s radom sabit cemo vas , imate taj jebeni samp server i nista vise mi imamo cs cod i ko zna sta cemo jos otvorit imam svoj hosting reklamu u pcplayu sponzora, radio, tv, web stranice i portale sve imamo a da ti nepricam sta jos planiramo zato oladi vi ste nama ukrali whisperza on je bio u isto vrijeme i kod nas i kod vas meni to nije smetalo bmk , ali ste mu vi 10000% zaprijetili da mora bit samo kod vas
Hahahah covek reko da ima reklamu za svoj samp server na tv i radiu NHAHAHAHHAHA