0.3a Streamer

Započeo [PL]Renato Melo, Decembar 17, 2009, 13:00:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo molija bi nekoga da mi kaze koji je najbolji Streamer za 0.3 verziju,,,Hvala

r4z0r

Pa svi streameri koji vaze i za 0.2x verziju .
Imas temu djurine kucne carolije tu imas najbolje streamere i downloade .. searchaj malo

Citat: Smor poslato Decembar 17, 2009, 13:00:09 POSLE PODNE
Evo molija bi nekoga da mi kaze koji je najbolji Streamer za 0.3 verziju,,,Hvala

Ne kuzim kako nitko ne kuzi te streamere...???

Baff

Citat: [CC]Chrisâ,,¢ poslato Decembar 17, 2009, 15:25:57 POSLE PODNE

da ti objasnim

90% njih uopce NIJE NI POKUSALO sami da probaju...zato jer sta god neznaju dodju ovdje zatraze pomoc i dobiju gotovu skriptu... :S

Citat: Baff poslato Decembar 17, 2009, 15:47:27 POSLE PODNE
Citat: [CC]Chrisâ,,¢ poslato Decembar 17, 2009, 15:25:57 POSLE PODNE

da ti objasnim

90% njih uopce NIJE NI POKUSALO sami da probaju...zato jer sta god neznaju dodju ovdje zatraze pomoc i dobiju gotovu skriptu... :S

da tako je najlakse...svima niko se nebi trudio

r4z0r

E upravo zato 50 % njih nece dobit odgovor na pitanje nego ce dobit ..

LOCK
Koristi Search ..

nisan noob samo sam tija pitat koji je najbolji al cini mi se X-Object streamer

zerocoolos

ma ysi object streamer je bez premca najbolji, ali nemoj ga koristit ako nemas dosta objekata. na svom modu koji je na ch rpg/dm ysi ima problema ako ima manje od 1000 objekata kada bude oko 100 igraca, presporo se po sektorima pojavljuju jer on ne radi na principu playertopoint, a i Y_Less je rekao da bi mogao imati problema ako ima malo objekata...  stavi puno objekata i eto ti odlicnog streamera... limit teoretski po Y_Lessu je 2 miliona objekata ako se ne veram, al to moze procitat pod YSI... Sve u svemu zapamti da ce ti YSI prikazati samo onaj limit od objekata koji je u sampu, a on je sada cini mi se oko 250 maksimalno, al zbog toga sto mozes imati i objekata koji nisu svi streamani smanjis si taj broj na recimo 200.