[Savjet] MySQL

Započeo System32, April 27, 2011, 10:10:58 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Freeroam by Fafu
Detaljan opis savjeta xD: znaci imam stunt/freeroam kako hocete mod, i dali da stavim MySQL u njega ili je to vise za RP?Znam da je to neka baza poddatakata sta je znam pa bih volio znati, hvala!
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Zavisi sta hoces da povezes, ako samo statse i to onda je nepotrebno, ja sam vec smislio ako pobedim na konkursu sta cu da uradim u vezi MySQL-a.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

a sto jos mozes povezat osim statsa? Admin leveli i to ili nes drugo?

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Mozes sve (sta hoces) sa servera  ;D

aha hvala :D A oze mi neko malo pojasnit kako to funkiconira, jel to nesto s webom,forumom ili?

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Da.
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

nista to onda, hvala vam more pod katanac

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

moj savjet je da koristis jel je laksi od ini-a a po meni i kvalitetniji,poslje toga kada napravis mozes napraviti nesto slicno kao na BU,UCP gdje ce moc gledat statse preko neta :)

a odakle meni web stranica,forum?

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Citat: System32 poslato April 27, 2011, 10:43:01 PRE PODNE
a odakle meni web stranica,forum?
kada uzmes za server,ljepo napravis databazu i furas,moj savjet je da imas server/forum na ISTOM hostu :)

ockej, ako budem radio radit cu xD

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim: