Pomoc skripteri ! molim vas :)

Započeo iljicmatteo, April 21, 2011, 19:04:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dobra Vecer svima eto posto sam ja novi clan pa da vas pozdravim   ;)

Ovako da vas pitam,skinio sam jedan GM 
i sve napravio super sve radi ali imam dva problema
Prvi je taj da su ostale sve informacije od tog servera npr. adresa foruma ....pa onda pise Vlasnik ,suvlasnik i sl
Probao sam maknit to preko PAWN programa i ja to naÄ'em i obrisem ali i dalje kad uÄ'em na server mi pise to
Dije tocno jezgra toga ? pa da obrisem,ako neko hoce ja cu mu poslat GM pa neka obrise i sredi mi to bio bi vam jako zahvalan :)
posto sam ja pocetnik pa se u nista od ovog nerazumijem molio bih za razumljevanje :)
Drugi je probelm taj da je to kucni server i meni se IP stalno mjenja pa mi molim vas reci dali se moze BIND IP da ostane
ako moze kako to da napravim?
Unaprjed zahvaljujem  ;D

Pa kad u Sampu vidiš to šta piše Adresa itd, napišeš na papir udješ u PAWNO pritisneš CTRL+F i ukucaš npr. Vlasnik servera i on ti izbaci tu liniju i ti prepraviš kako ti hočeš.

Pazi kad to budeš radio edituješ samo što je pod "Navodnicima" ovakvim "", ako bilo šta drugo makneš stvorit češ error.

Za ovo drugo možeš samo preko Hamachija :)

Respect to: $--L84S--$, EP,-300-, Extreme, Gonss, мσмαк. ^ [5], Alexandar? Coreli..

OTIÅ AO SA BALKAN-SAMPA. Kontakt: [email protected]

A hvala vam najljepsa evo sada radi  ;D
De mi recite sada sam ja  sam admin koji program da koristim za davat pare,lvl i sl. ?
potrazio sam po net-u ali nisam nista skuzio :(

ne radi se to programom :S Skripta se
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √