Cro Community RolePlay

Započeo Chris, Novembar 21, 2009, 20:09:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Dodite k nama i igrajte do ranih jutarnjih sati...xD...dakle novi rpg server...za sad nemamo bas igraca jer smo kako da kazem FRIÅ KI..posjetite nas forum www.cro-community.com , IP naseg servera je 78.159.112.52:7777
Poslednja Izmena: Novembar 23, 2009, 18:46:20 POSLE PODNE od Chris_Ritter

:)
Poslednja Izmena: Novembar 22, 2009, 17:52:36 POSLE PODNE od dinkO14

dino_ze i nody? a brate taman ja mislio naletit al sad nema sanse

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

_MaX_PaynE_

Citat: Chris_Ritter poslato Novembar 21, 2009, 20:09:33 POSLE PODNE
Dodite k nama i igrajte do ranih jutarnjih sati...xD...dakle novi rpg server...za sad nemamo bas igraca jer smo kako da kazem FRIÅ KI..posjetite nas forum www.cro-community.com , IP naseg servera je 78.159.112.52:7777
i samo to imas reci....De nam malo pjasni sta ima sve na tom serveru, a ne samo dodjite!!!

ma sta god kare znam da ja se tamo nikad necu pojavit radi dinkova posta

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

Citat: wavefunction poslato Novembar 22, 2009, 22:15:06 POSLE PODNE
ma sta god kare znam da ja se tamo nikad necu pojavit radi dinkova posta

Nije vise tamo xD.

MD Alex

Ip je dobar a zas vama ne radi neznam.... ???

EDIT:da zaboravio sam napomenut nema vise nodya na serveru.....
Poslednja Izmena: Novembar 23, 2009, 18:48:24 POSLE PODNE od Chris_Ritter

cak ih i nubovi ditchaju, toe isto ko da hodas s krmom koja ima 34 bradavice i ona te odjebe. zasto takvo ponizenje? mislim da nikad necemo znat