[Pomoc] oko MTA

Započeo micke95, April 14, 2011, 11:05:31 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam pitanje kako mogu da sklonim onaj stari enterijer od banke sto je skoro na svim serverima i da ubacim moj? al da bude na mta da se vidi na radaru tamo gde je banka. Sigurno me razumete... a i kako da napravim stakla da ne mogu da se uniste kad pucam u njih, sta treba da se uradi???
Ako moze ID od onih crvenih stubova od triada sto koriste ljudi za kafice i za enterijere ?
I al znate neki enterijer za bolnicu da napravim neki dobar bez objekata sto moze da se napravi u mta ??
Unapred hvala !!

evo sad sam sredio stavio sam kako treba, mozete da obrisete onu proslu temu sto nisam lepo napisao sry :(
Poslednja Izmena: April 14, 2011, 11:08:23 PRE PODNE od micke95

de bote prestani otvarat te teme i koristi trazilicu
STRANICA U IZRADI

Citat: Wicked poslato April 14, 2011, 11:09:51 PRE PODNE
Ako mu neces pomoci nemoj mu govoriti da je "bot"vidis da je novi i ti govoris bote ako mu oces pomoci reci ako neces nemoj mu ni govoriti bote.

Uploaded with ImageShack.us

Ja radim u MTA ima vec jedno godinu dana ali sam pre dve nedelje naso enterijere ono u locations nisam znao sta to znaci pa sam tek sad otkrio. Hteo sam ja da izbrisem onu temu ali je lock pa ne mogu... I nisam dzabe stavio temu da bi spamovao i nisam te nista dirao da bi me vredjao, tako da oladi... nemoj da komentarises ako ti se ne svidja !!! unapred hvala

SoNNix

sta vrijedas?? ako covjeku treba pomoc,pomozi mu ako oces.Ako neces nemoras nitko te ne sili.Covjek je lijepo zamolio ili pitao isto je

Ako si dobar mapper i skripter napravi 1. u MTA svoju banku i sejvaj si poziciju na tom mjestu i samo kad ti dodje igrac na pickup za ulaz u banku eka ga baci na tu poziciju di je napravljena "Tvoje banka"
:)

Bravo,

prijava SMOD-u:

Wicked: vredjanje.

Micke: otvorio si 2 puta istu temu koja je prvo bila lockana.

LOCk
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

cristiane

Citat: [BU]Gotti[S15] poslato April 14, 2011, 17:23:50 POSLE PODNE
Micke: otvorio si 2 puta istu temu koja je prvo bila lockana.

LOCk
Unlock,nije ista tema u prošloj nije stavio prefiks pa sam mu zaključao jer više neću nikome dodavati prefikse imaju svi oči neka čitaju pravila.

Prva i posljednja opomena pred isključenje.

Ja te sad nista nisam skuzio,daj neke slike tih stepenica,interijera i tih stakla,i to sto os da se stakla nemogu robiti kad pucas,to samo mozes preo PAWNA a vjerovatno i ne preko njega,MTA ima samo originalne SA objekte i nista ostalo,drugih dodataka!
Uskoro novi stunt server iStunt. DoÄ'ite i zabavite se!

Dizajniram za $$$
Popis stvari koje radim:

Wallpaper √  Signature ×  Logo √  Dizajn stranice (Ne kodiranje) √  Baner √  Avatar √  Animacija √  Intro √

Citat: ♪♪Kruno1407ッ poslato April 14, 2011, 17:19:24 POSLE PODNE
Ako si dobar mapper i skripter napravi 1. u MTA svoju banku i sejvaj si poziciju na tom mjestu i samo kad ti dodje igrac na pickup za ulaz u banku eka ga baci na tu poziciju di je napravljena "Tvoje banka"
:)
ali problem je u tome sto ja nzm da koristim pawno i nzm kako da snimim poziciju moje banke tamo gde je ona banka u ls-u.... ako zna neko dobro bi mi dosao savet :D :D :D

/save

i nas se ne tice sto ti ne znas nista oko Pawna, imas podforum u vezi toga, LOCK
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri