[POMOC]pawno compiler

Započeo Milan_Jeftic, April 05, 2011, 15:48:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:vlastita od 0 pravim
Detaljan opis problema:pravim neki gm i kad idem compile izbaci mi da nemoze da cita iz zcmd.Otiso sam u includes i tamo sam naso zcmd sad me zanima kako se ovo moze rjesiti i ako je moguce u sto kracemo roku trebam odgovor.
Dio skripte:
#include <zcmd>
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
C:\Documents and Settings\Acer PC\My Documents\Downloads\Saw Free DM 0.1\za upload\gamemodes\rp.pwn(38) : fatal error 100: cannot read from file: "zcmd"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.
Uskoro otvaranje servera.Svi ljudi sa Balkan Samp foruma su pozvani

evo skino sam i opet nemoze jednostavno na mom compu nece ni jedan gm da compila ja skinem tamo larp i udjem compile i uvjek ti include filovi  uh ubicu se xD
Uskoro otvaranje servera.Svi ljudi sa Balkan Samp foruma su pozvani

Možda imaš dva pawna na kompu ? ili si umjesto u "pawno/includes" stavil zcmd u "includes"

Balkan Secret nije još jedan GF edit. Ovaj mod je pisan od nule.

skini sa samp foruma "SA-MP 0.3c R2 Windows Server" i probaj da uzmes pawno odatle jer i ja sam imao problema sa ovim pa mi proradilo

milane odes ovako...otvoris pawno u kome imas sve include fajlove (pawno.exe)------>kliknes open------->otvoris gm (gm.pwn) i gotovo.....kad ides na compile trebalo bi raditi......ako ti opet izbaci taj isti error skini ovaj fajl KLIK i ubaci ga u pawno/includes/
tako je meni proradilo :)

Services
Web Designing
Graphic Designing
PAWN Scripting

poznaticovik

Ako ti se to pojavi a imaš zcmd include u "pawno/includes" onda moraš otići u mapu "pawno" i otvorit fajl "pawno.exe" i od tamo učitati mod tako ti mora raditi.