[MaP]PD uredjen [editovacu]

Započeo [BE]markoni bg, Mart 28, 2011, 00:13:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Radio:[BU]Kevin
Vrijeme:5min
Moje ocjena:6/10
Nisam tio da pretjerujem sa staklima kao sta pojedini rade pa ispadne kao rollecoster xD...Ja sam fino obican PD isvaran od banda graffitima eto meni je RP

Mikic95

Ovo može biti jedino neki retardirani PD ,, mislim da nitko nema tolika muda da na ulaz od policijske stanice napravi neki grafit xD

Ocijena:  4/10.  Jako slabo.  Al, vidjet ćemo kako će bit kad napraviÅ¡ edit.

Citat: [ED] ..Hawks.. poslato Mart 28, 2011, 00:15:49 PRE PODNE
Ovo može biti jedino neki retardirani PD ,, mislim da nitko nema tolika muda da na ulaz od policijske stanice napravi neki grafit xD

Pa policajci ne rade dan - Noc ehhh hawks da dodjes ti kod mene u RL pa vidis ispred policiske stanice  8)

black_dota

Hahaha kako sam se nasmejao xD

Iskrabani grafiti po celoj zgradi i to na ulazu 0.o
Pa sta je to? 3 policajca u gradu a 3000000 mafijasa/gangstera? Pa ne smeju da izadju

Mapa slaba do bola

Ajde 3/10 za trud

Johnny

Grafiti(Desava se al ne toliko eventualno 1)...... Ne svidjaju mi se vrata pa jbm mu misa to je policija nije to ulazak za WC.. Nije potrebno toliko zastava.Palme rastu iz betona...(Al to skoro niko ne pazi svi ture tako palme tako da oprosteno ti je :D )

Ocena 6/10
PS: Nisi trebao stavljati dok nisi dovrsio i sam si svestan losih ocena a stavljas na BS nisi mi stvarno jasan ::) )

Nije baÅ¡ neÅ¡to, grafit iznad vrata (moguće al nevalja), 5/10  :D
Poslednja Izmena: Mart 28, 2011, 08:48:09 PRE PODNE od Hitman

4/10 LoL .. Bezveze ali 4 za trud  8) 8)
Uskoro Otvaranje Novog SAMP Bosanskog Servera | Bosnia And Herzegovina | Rol3play

PRODAJEM ACC NA CROHERZI lvl 12 Respekti 7/28 Jeftinooo !
Ili mjenjam za RP dobar mod koji ima /v /kuca sisteme  u dijalogu !

najiskrenije 3/10  :)

Citat: Johnny[E] poslato Mart 28, 2011, 02:53:06 PRE PODNE
Grafiti(Desava se al ne toliko eventualno 1)...... Ne svidjaju mi se vrata pa jbm mu misa to je policija nije to ulazak za WC.. Nije potrebno toliko zastava.Palme rastu iz betona...(Al to skoro niko ne pazi svi ture tako palme tako da oprosteno ti je :D )

Ocena 6/10
PS: Nisi trebao stavljati dok nisi dovrsio i sam si svestan losih ocena a stavljas na BS nisi mi stvarno jasan ::) )

da.. desava se u mexicu ili ako je gadafi predsjednik :D