Zbogom Skriptanje!

Započeo [AG] N1n0, April 02, 2011, 22:30:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Johnny[E] poslato April 03, 2011, 12:58:01 POSLE PODNE
N1n0 i ja sam ostavio to od juce , ako me bude bas toliko vuklo onda cu napraviti sitan FS. Mnogo oduzima vremena al je ipak zanimljivo....

Sretno u RL :)  I hvala ti sto si me nesto naucio!

Ostajem na forumu, volim da pratim ovaj forum.

Igracu mozda SA:MP sve zavisi....

PS : Ja sam poceo izlaziti sa 12 godina za vas ne znam :)

Ma nema na cemu brate, i ja cu da ostanem da pratim ovaj forum.. :)
Poceo si da izlazis u diskoteke i kafice sa 12 godina, aj nemoj da nas zajebavas! :D

N1n0 mislim da cu ti se i ja pridruziti....

Johnny

Citat: N1n0 poslato April 03, 2011, 14:25:34 POSLE PODNE
N1n0 i ja sam ostavio to od juce , ako me bude bas toliko vuklo onda cu napraviti sitan FS. Mnogo oduzima vremena al je ipak zanimljivo....

Poceo si da izlazis u diskoteke i kafice sa 12 godina, aj nemoj da nas zajebavas! :D

sa 12 sam izlazio u Mo (Tamo se prave pice itd..) i u Stamveski (tamo se prave palacinke topla cokolada itd.) a sa 13 u Air Kula (Kafic)
sada imam 14 god izlazim u House Caffe kod bobica ( House muzika do jaja tamo cu na leto sa drugarom da pustam )  Caffe Broadway [ Dolaze poznati DJ-jevi iz Srbije.. i tamo imam vezu da pustam muziku ]  :D 

Citat: Johnny[E] poslato April 03, 2011, 14:38:27 POSLE PODNE
Citat: N1n0 poslato April 03, 2011, 14:25:34 POSLE PODNE

sa 12 sam izlazio u Mo (Tamo se prave pice itd..) i u Stamveski (tamo se prave palacinke topla cokolada itd.) a sa 13 u Air Kula (Kafic)
sada imam 14 god izlazim u House Caffe kod bobica ( House muzika do jaja tamo cu na leto sa drugarom da pustam )  Caffe Broadway [ Dolaze poznati DJ-jevi iz Srbije.. i tamo imam vezu da pustam muziku ]  :D 
Dobro, neka ti je! :D

cristiane

Nema smisla da zbog ovoga otvarate teme a još manje da chat-ate u njoj.Za takve stvari imate glavni razgovor.