[Samp Server Oglasi]Pravilo za domenu ? :S

Započeo Nxidza, Mart 31, 2011, 20:06:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo sada citam pravila u "Samp Server Oglasi" i pitam se ko je izmislio da ne mozes reklamirate bez domene???Pa ljudi moji neki jedva placaju server a kamoli domenu,kakve veze domena ima sa serverom ili sa balkan sampom uopste??? Mislim da niste trebali stavljati to jer kao sto sam rekao neki jedva imaju za server,koliko znam do sada nije nigde bilo to pravilo pa ima 21 stranicu sa samp server oglasima a od toga vise od 15stranica sa reklamacijama nema domenu -/- Mislim stw , lockajte temu ako xocete/brisite ali nisam mogao slati na pm administratorima/co administratorima - super moderatorima ...Izvinjavam se sto sam otvorio temu ali samo sam izneo svoje misljenje...

domena .info je 2e godisnje, ako to ne mozes platit nemoj ni otvarat server

Lock,bila rasprava u GL. chatu..
Oduku su doneli administratori ovog foruma i tako ce i ostati..

Pravilo je uvedeno zbog servera koji se otvaraju svakodnevno i nema smisla da se reklamiraju , takvi serveri su vecinom sa gf modom ili nekim slicnim, i mislim da govorim istinu kad kazem da nema sanse da server uspije ako se nesto ne ulozi... zato bi svi htjeli besplatno nesto.. evo npr placena domena .info ti kosta $2 ko to nemoze ulozit onda bolje da ne otvara server.