[POMOC] Ubacivanje moda na gamehosting.rs

Započeo Almir, Mart 29, 2011, 18:17:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Jel mi moze tko pomoc sa Gamehosting.rs hostingom, sve sam uploadao i pise da je upaljen ali u samp klijentu pise da nije online, u server.cfg stavljano ono .so na kraj plugina! svi plugini stavljeni sigurno, na home hostu hoce a na gamehosting.rs nece... jel moze pomoc?

Takodje da napomenem da u server logu nista ne zapisuje ... i da, skinuo sam cio linux server i ubacio svoje scriptfilese i mod, pluginse i sve ostalo ali opet  nece :S

Almir Tyler

de iz server.cfg-a red
gamemode probaj staviti 1 na kraj

By black_dota - nije probaj vec mora staviti 1
Poslednja Izmena: Mart 29, 2011, 18:44:10 POSLE PODNE od [InfernoGaming]dJ^DotA

black_dota

Mirnas_Tajic

znam ja nemoj djaba hostere uznemiravat vako su meni odgovorili imao sam ja takav problem zatrazi prvo da ti oni daju deaful ono da ti ono namjeste onaj stari mod.E onda nebrisuci nista njihovo ti samo ubacujes svoje kontas udjes u Gamemodes i ubacis svoj GM a njohov obrises i onda upises u server.cfg i odes restart servera i vidis radil. pa onda ubacis Scriptfile pa restart servera i vidis radil itd.. sve tako

black_dota

Cuj nemoj uznemiravati, pa kakav je to hoster ako ne brine o svojim klijentima?

Milos je dobar pitaj njega objasnice ti sve, imao sam nesto kod njih problem i on mi je pomogao.

Ma problem je bio sto sam obrisao tag iz hostname-a pa su mi suspendovali server, sada je sve okej..

Moze lock ovdje  :)

Almir Tyler