[MAP]Crips Baza

Započeo k@lu, Mart 26, 2011, 18:24:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mikic95

Evo nemoj se ljutit    ;)

Meni mappa i nije neÅ¡to, stavio si napred ove ograde to je dobro, ali ove neke "blokade" mi se ne sviÄ'aju,a ostalo u mapi su sve vozila. Moja ocjena 3/10.

Sve je ok, samo mi se ona blokada nesviÄ'a, evo jer si početnik 9/10, ali možeÅ¡ ti mnogo bolje :D

Citat: [ED] ..Hawks.. poslato Mart 26, 2011, 21:25:51 POSLE PODNE
Evo nemoj se ljutit    ;)

Meni mappa i nije neÅ¡to, stavio si napred ove ograde to je dobro, ali ove neke "blokade" mi se ne sviÄ'aju,a ostalo u mapi su sve vozila. Moja ocjena 3/10.

Hvala svjedno sad znam sta cu u buduce popraviti  :)
Citat: Hitman poslato Mart 26, 2011, 21:28:23 POSLE PODNE
Sve je ok, samo mi se ona blokada nesviÄ'a, evo jer si početnik 9/10, ali možeÅ¡ ti mnogo bolje :D

Hvala  ;D

Citat: [NS] ναηιâ,,"â,,"α.αмχâ—,, â,,–¹ poslato Mart 26, 2011, 22:27:13 POSLE PODNE
Par stvari,kad sam poceo,1. sam objavio jedan gamemode koji sam preveo sa forum sampa.
Svi su pljuvali po meni sa porukama tipa : "Samo si to preveo" , "Pa to napravim za 2 minute" , itdd.
A gledaj me sad,naucio sam skriptati malo,znam editat modove i znam raditi svoje FS.
Mapam stalno iz dosade,a kad mi neko kaze dam ti 0.1/10 bla bla bla.

JEBOTE
Covjek se potrudio,samo zbog truda je zasluzio ocjenu visu od 1/10 .!!!
Zato sto je pocetnik zasluzio je 2/10.!
I nemozete srat po covjeku jel je tek poceo raditi mape.
Ako se covjek trudi,vama se ne svida,ako se ne trudi opet vam se nesvida.
Izgleda da se nekima na ovom forumu svida samo ono sto oni naprave.
Malo prestanite mislit na svoje dupe i razmisljate o ostalim clanovima koji su isto vrijedni kao i vi.

Za ovu mapu ti dajem 8/10 iz razloga sto je mapa jednostavna,dobra,ljepa.
Za 9/10 bi trebao izravnati one ograde i to sto je neravno.
Za 10/10 bi trebao makniti onaj road block...

Tako da je to 8/10

Hvala puno  :)

Citat: [NS] ναηιâ,,"â,,"α.αмχâ—,, â,,–¹ poslato Mart 26, 2011, 22:27:13 POSLE PODNE
Par stvari,kad sam poceo,1. sam objavio jedan gamemode koji sam preveo sa forum sampa.
Svi su pljuvali po meni sa porukama tipa : "Samo si to preveo" , "Pa to napravim za 2 minute" , itdd.
A gledaj me sad,naucio sam skriptati malo,znam editat modove i znam raditi svoje FS.
Mapam stalno iz dosade,a kad mi neko kaze dam ti 0.1/10 bla bla bla.

JEBOTE
Covjek se potrudio,samo zbog truda je zasluzio ocjenu visu od 1/10 .!!!
Zato sto je pocetnik zasluzio je 2/10.!
I nemozete srat po covjeku jel je tek poceo raditi mape.
Ako se covjek trudi,vama se ne svida,ako se ne trudi opet vam se nesvida.
Izgleda da se nekima na ovom forumu svida samo ono sto oni naprave.
Malo prestanite mislit na svoje dupe i razmisljate o ostalim clanovima koji su isto vrijedni kao i vi.

Za ovu mapu ti dajem 8/10 iz razloga sto je mapa jednostavna,dobra,ljepa.
Za 9/10 bi trebao izravnati one ograde i to sto je neravno.
Za 10/10 bi trebao makniti onaj road block...

Tako da je to 8/10

Znaci svaka ti cast za ovo rekao si im sve!!!

Hvala svima na finim ocjenama uskoro jos radova

Za mene je sve sup,ali ovaj roadblock nema potrebe da tu staji 8/10  ;)

Moji Radovi:

Ocjenjuje se mapa a ne mapper... Mapa je losa... To sto je mapper pocetnik to je druga stvar.
Nemoj mislit da te vrijedjam ili nesto... Za pocetak si dobar... Kakvi su se prijavljivali za Modern mapping team, pa ti si za njih pro.
Gledaj videje na youtubeu... Pocni radit neki projekt... neku zgradu, ducan ili nesto... Tako ces se izvjezbat najlakse...
Nikad necete naucit dobro mappat ako radite samo baze, ograde i slicne gluposti.
:D

Citat: Don Stone poslato Mart 26, 2011, 23:51:50 POSLE PODNE
Za mene je sve sup,ali ovaj roadblock nema potrebe da tu staji 8/10  ;)
Hvala  ;)
Citat: [Modern] Sonny poslato Mart 27, 2011, 01:44:19 PRE PODNE
Ocjenjuje se mapa a ne mapper... Mapa je losa... To sto je mapper pocetnik to je druga stvar.
Nemoj mislit da te vrijedjam ili nesto... Za pocetak si dobar... Kakvi su se prijavljivali za Modern mapping team, pa ti si za njih pro.
Gledaj videje na youtubeu... Pocni radit neki projekt... neku zgradu, ducan ili nesto... Tako ces se izvjezbat najlakse...
Nikad necete naucit dobro mappat ako radite samo baze, ograde i slicne [cenzura]osti.
:D
Eto uradio sam novu mapu i objavio kao neki ljetni kafic i parking  ;D U svakom slucaju hvala