|TRAZIM| Trazim balkan underground mod

Započeo hudiga, Mart 28, 2011, 23:12:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [BU] Gigi_Falcone poslato Mart 28, 2011, 23:50:02 POSLE PODNE
nebitno gdje otvaras, moras imati folder plugins i dodati streamer.dll ili streamer.so

@johnny ispravka

streamer.dll - windows
streamer.so - linux

ne mora da znaci da su sve game hosting firme bazirane na linuxu , postoje i one sa windowsom  ;)

aj ako mozes da mi nadjes link od toga..ja otvaram na kucnom serveru!

Johnny

Ovo ubaci tamo de ti je server i onda u server.cfg napisi skroz dole plugins streamer

KLIK

@ Gigi hvala na ispravci (nisam se lepo izrazio)
Poslednja Izmena: Mart 28, 2011, 23:55:23 POSLE PODNE od Johnny[E]

Johnny

Trebalo mi da ti radi ja mislim da moze lock..  ;)

ja to sve kad ubacim..i pokrenem server...nema nijednog objekta...a pomicne ograde su opet nevidljive...:S

ajd ako nije nekom tesko da mi do uradi i posalje citav GM al samo da to ispravi molim vas

EDIT:Za sutra jer sad idem spavat...al molim vas da mi to neko sredi...jer mi je balkan underground najbolji mod koji sam ikad vidio...(po meni)
Poslednja Izmena: Mart 29, 2011, 00:16:24 PRE PODNE od James_Collins

Johnny

Citat: James_Collins poslato Mart 29, 2011, 00:10:12 PRE PODNE
ja to sve kad ubacim..i pokrenem server...nema nijednog objekta...a pomicne ograde su opet nevidljive...:S

ajd ako nije nekom tesko da mi do uradi i posalje citav GM al samo da to ispravi molim vas
Nema neko da ti uradi potrudi se sam,kordinate CreateDynamicObject i  CreateStreamObjec nisu iste
Kada jednom dobro ubacis CreateDynamicObjcet mozes ubacivati koliko zelis objekata nema ogranicenja a prebaci iz CreateStreamObjcet to je (MidoStream) u CreateDynamicObject preko ovoga http://gtamap.delux-host.com/converter/ (CreateDynamicObject se zove = Y_Less_Script_Include)
i ubaci u mod pomocne ograde za open i to...Ja to uvek stavljam u pawn code CreateObject. Pozz Uradi nesto sam necekaj sve na gotovo sad uradis sledeci put znas i pomazes pocetnicima!
Poslednja Izmena: Mart 29, 2011, 00:16:52 PRE PODNE od Johnny[E]