[pomoc] posao

Započeo .G.h.0.s.T., Mart 21, 2011, 13:16:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: GTA RP
Opis problema: poceo sad raditi posao vlakovodje, i sad me zanima kako mogu ubaciti vlak na server, da se moze normalno voziti kao i sto je u SP. hvala
Dio skripte: //
Slika ili video: //

Bilo je vec ovde ovo pitanje.. Udjes u server stvoris si neki auto npr infernus i stanes sa kotacima na tracnicu moraju ti svi 4 kotaci biti na tracnici i onda /save i te kordinate uzmes za polozaj vlaka.. Nadam se da sa ti pomogao
/

Citat: [CE]Don_Sergio poslato Mart 21, 2011, 13:24:24 POSLE PODNE
Bilo je vec ovde ovo pitanje.. Udjes u server stvoris si neki auto npr infernus i stanes sa kotacima na tracnicu moraju ti svi 4 kotaci biti na tracnici i onda /save i te kordinate uzmes za polozaj vlaka.. Nadam se da sa ti pomogao

da ali jer postoji ID vlaka ili kako?? i dali ce taj vlak na uzbrdici ici prema gore ili kako?

-Odi nekim autom(npr. infernusom) na tracnice gdje hoces da bude vlak... upisi /save vlak,
te odi u my documents -> Gta San Andreas User Files -> SAMP -> savedpositions.txt
i tamo ces vidjeti nesto tipa ovog:

AddStaticVehicle(411,4534,54,564,564,564,56,453,45,34,534,534,534,53,453,4);//vlak

i sad kopiras to(ne ovaj moj) i stavis na kraj OnGameModeInIt,

Zatim ovaj prvi broj(u mom slucaju 411) zamijeni sa:

538 - putnicki (ako hoces putnicki vlak, stavi broj 537)

537 - teretni (ako hoces teretni vlak, stavi broj 537)
by BloodMaster
/

Hvala, Don. a sad me samo jos zanima, dodao sam Tramvaj na isti nacin, ali ne mogu uci u njega. zasto??