Problem oko kompjutera

Započeo [LH]Prozivka, Mart 20, 2011, 21:50:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Otkad sam kupio kompjuter uvek mi se gasio kad sam igrao jake igrice kao sto su gta iv, medal of honor limited edition i tako te jake igrice. I dan danas mi se to desava.

Prvi put mi se to desilo kada su mi doneli komp i kada sam poceo instalirati gta iv original. I kada je updejtovo profil il sta pregrejao se i ugasio. I uvek mi zadnji deo kuciste vreo kada pipnem.
Izvinjavam se ne znam kako se zove ovo ali u tom delu mi je vruc komp onda http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139006&Tpk=corsair+750w&nm_mc=AFC-C8Junction&cm_mmc=AFC-C8Junction-_-RSSDailyDeals-_-na-_-na&AID=10521304&PID=3952774&SID=e432rzozaa iznad ovog.

Sad recite mi dali je do ovog cudnog stvorenja sto sam vam dao, graficke procesora? Kako to mogu utvrditi da znam sta da menjam?
Jos nijednom redovno nisam odigrao igricu 1 godinu :( samo po pola sata sam uvek mogao odigrati  :'(
I da da napomenem kod cs, gta san andreas i tako tih igrica mi se ne pregrejava ni ne gasi uopste.

Konfiguracija:

Ram: 4 gb
Processor : 5200+
Graficka: 512 mb

Poslednja Izmena: Mart 20, 2011, 21:51:51 POSLE PODNE od Prozivka

poznaticovik

Može biti da je do ventilatora , probaj očistiti kućište iznutra , ja kada sam imao stari komp jako loš gasile mi se igrice i sve , očistio sam iznutra prašinu ako ni to nebude probaj kupiti novi ventilator ili hladnjak.

Ocistio sam vec 5 puta i nista . Mislis ovo cudo da kupim http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139006&Tpk=corsair+750w&nm_mc=AFC-C8Junction&cm_mmc=AFC-C8Junction-_-RSSDailyDeals-_-na-_-na&AID=10521304&PID=3952774&SID=e432rzozaa ?

EDIT: Samo sam uzeo usisivac i prislonio na ventilatore.. to sam radio vec jedno 5 puta
I usisavo ga usisivacem celog i plus sam sa fenom preko njega preso i opet isto  ???
Poslednja Izmena: Mart 20, 2011, 22:03:04 POSLE PODNE od Prozivka

cristiane

To bi ti moglo biti do procesora,a najbolje ti je da računar odneseš u servis.

Crko ti je Ventilator na Grafickoj,graficka ti se grije i topi,bas topi,isti problem sam ja imao,otisao mi grafa od 1 gb,sva stopljena tako kad samo igram igrice gasi se i ja ga palim i tako u nedogled i jednom se niej nikako htjeo upaliti,sad prodajem djelove.....provjeri  ;)

Radi mi redovno na grafickoj ventilator :S

EDIT: imam na grafickoj ventilator dole i iznad ali se jako pregreje kad igram graficka i ugasi -. ^
Poslednja Izmena: Mart 20, 2011, 22:20:56 POSLE PODNE od Prozivka

Nez meni je to bilo,npr ja cu sad kad Ljeto dodje Ugraditi Jos ventilatora,jer mi se i sad grije...Nesmije se Ventilator gasiti Provjeri Zice

Cobra 11

Citat: Prozivka poslato Mart 20, 2011, 21:57:45 POSLE PODNE
Ocistio sam vec 5 puta i nista . Mislis ovo cudo da kupim http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139006&Tpk=corsair+750w&nm_mc=AFC-C8Junction&cm_mmc=AFC-C8Junction-_-RSSDailyDeals-_-na-_-na&AID=10521304&PID=3952774&SID=e432rzozaa ?

EDIT: Samo sam uzeo usisivac i prislonio na ventilatore.. to sam radio vec jedno 5 puta
I usisavo ga usisivacem celog i plus sam sa fenom preko njega preso i opet isto  ???
ova slika ti je napajanje....
ja svoja 3 kompa cistim na isti princip..
otovrim ga i cackalicom....nista usisavac i stala sra*a....
reci mi na PM odakle si...ako si iz hr...mozda si blizu pa ti mogu popravit...
Inače,bavim se ovim poslo....
Popravljam/servisiram/nadograduÄ'em računala  ;)

Reinstalirao sam i windows vec 5 puta premestao komp 4 puta i nista jooooj..
Naci u zivotu ja uvek imam problema uvek.

Jeb**** ne mogu u zivotu odigrat dobru igru a imam dobar komp! Naci kad ga popravim onda ce vec postat slab omg!!  :'(

EDIT: Iz Srbije sam.
Poslednja Izmena: Mart 20, 2011, 22:26:10 POSLE PODNE od Prozivka

A dadadadad....meni je isto jooj,na jednoj Pentium 3,na maticnoj ploci otisao jedan ajmo reci "valjak" nasao sam istu maticnu plocu i sa te skinuo i nalemio...svi su govorili da nema sanse da se na Maticnoj lemi,ali varali su se,eno i dan danas ta Trojka radi kod moje sestre... 8)

Cobra 11

e onda nista....odnesi ti to serviseru.... :D

Nista,moze lock svako prica drugacije.

Lepo cu ga ocistiti sve premestiti na drugo mesto gde da imati dovoljno vazduha da zivi  ;D ako se  i dalje gasio ide u servis i cao :)

Hvala vam sto ste pokusali pomoci. :)