[Pomoc] Kucni server sa AP wirelessom

Započeo tenkaloni, Mart 12, 2011, 19:49:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Eh nadam se da nisam promasio temu, a ako jesam SRY.
Ovako kao sto i samo ime teme kaze, znaci ne mogu da otvorim kucni server, otkad sam ubacio wireless AP (AccesPoint). Odem na whatismyip.com i tu vidim IP i dodam port :7777, i server normalno radi, ali ga u samp clientu ne prikazuje (retrieving info...). To mi se desava od kada sam ubacio taj AP i od kaza se preko njega konektujem na net ( TP LINK)... Aj molim vas pomozite mi malo, jer sad ne mogu ni da testam neke skripte sto pravim niti bilo sta drugo :S...PLS pomozite ;)
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Citat: >>R15KY<< poslato Mart 12, 2011, 19:49:16 POSLE PODNE
Eh nadam se da nisam promasio temu, a ako jesam SRY.
Ovako kao sto i samo ime teme kaze, znaci ne mogu da otvorim kucni server, otkad sam ubacio wireless AP (AccesPoint). Odem na whatismyip.com i tu vidim IP i dodam port :7777, i server normalno radi, ali ga u samp clientu ne prikazuje (retrieving info...). To mi se desava od kada sam ubacio taj AP i od kaza se preko njega konektujem na net ( TP LINK)... Aj molim vas pomozite mi malo, jer sad ne mogu ni da testam neke skripte sto pravim niti bilo sta drugo :S...PLS pomozite ;)
Idi u "start" onda ako ti je na engleskom "Run" ako je na srpskom "Pokreni" i kucaj "cmd" (bez navodnika) kada ti otvori consolu kucaj "ipconfig" (bez navodnika) i izacice ti ip ,nesto slicno ovome "Ip Adress . . . . . . . 3.5.32.13 (lupio sam taj ip)

nije to nikola xD...to sam mjenjo xD:...al svejedno thx na trudu ;)

thx nxidza to je heheh :D
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...