[Pomoc] Respawn

Započeo [BC]spiele, Mart 11, 2011, 23:50:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:GF
Detaljan opis problema:Dakle zanima me postpje neke komande /rtc respawna vozilo u kojem se nalazis /rtcall respawna sva vozila na serveru i zanima me jeli moguce napraviti komandu kat admin kuca komandu npr /rtcr da se respawnaju sva vozila u radiusu od npr 20.0 od igraca ako me razumite
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

slika by NaNx

www.balkan-city.info
vidi vise i osjeti razliku

naravno, skoro sve je moguce u pawnu
Za rtc, koristi funkciju IsPlayerInAnyVehicle,GetPlayerVehicleID i SetVehicleToRespawn

Za rtcall cmd napravi kao i rtc samo dodaj loop za sva vozila (predlog: dodaj i check dal su vozila prazna ili se koriste)
Poslednja Izmena: Mart 11, 2011, 23:54:00 POSLE PODNE od [BU] Gigi_Falcone

Nisam te posve razumio...

Dakle ja radim posao vucne slube napravim sve dakle zakacit vozilo dotram ga do zadnjeg cp i uspio sam napravit da se vozilo otkaci sa vucne sluzbe ali nikako da napravim da se respawna to vozilo sta vucna sluzba vuce..

dakle pa sam mislio napravit komandu /rtcr koja bi respawnala sva nekoristena vozila u radijucu od tog igraca.

slika by NaNx

www.balkan-city.info
vidi vise i osjeti razliku

Citat: spiele poslato Mart 11, 2011, 23:57:38 POSLE PODNE
Nisam te posve razumio...

Dakle ja radim posao vucne slube napravim sve dakle zakacit vozilo dotram ga do zadnjeg cp i uspio sam napravit da se vozilo otkaci sa vucne sluzbe ali nikako da napravim da se respawna to vozilo sta vucna sluzba vuce..

dakle pa sam mislio napravit komandu /rtcr koja bi respawnala sva nekoristena vozila u radijucu od tog igraca.

pa sto ne kazes odmah  :) nije ti za to potrebna cmd
to ti je najlakse odradit tako sto ces, kada igrac udje sa svojim vozilom i vucenim vozilom u cp, checkovati dal je vozilo zakaceno sa IsTrailerAttachedToVehicle, a ako jeste , uzeti njegov id GetVehicleTrailer i zatim ga respawnat sa SetVehicleToRespawn
Poslednja Izmena: Mart 12, 2011, 00:06:14 PRE PODNE od [BU] Gigi_Falcone