[pomoc]objekti

Započeo DoN, Mart 07, 2011, 14:53:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

DoN

*

Skripta koju koristim:larp
Detaljan opis problema:kako da popravim objekte da nebudu vise nevidljivi..koristim Streamer...i opet budu nevidljivi iz daljine..
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Najbolji i najpovoljniji Game i Web hosting na balkanu
Ako želiš Game ili Web host od Game Hr-a obrati mi se na PM
Trenutno radim na projektu RG:RP..
Neodgovaram na bezveze PM-ove..
Royall Gaming RolePlay

Najbolji citati
Citat: Nikola_Hawks poslato Mart 23, 2011, 19:25:24 POSLE PODNE
Skripta koju koristim:GTA RP Od 0

Zlatan_Ibrahimovic

imas streamer ako je incognitov trebas imati CreateDynamicObject a ako je midostream onda CreateStreamObject

DoN

*

LoL...Pa znam da moram objekte prebacit iz CreateObject u CreateDynamicObject i MoveObject u MoveDynamicObject.....
Al opet se nevide iz daleka.......  ::) ::)
Royall Gaming RolePlay

Najbolji citati

Citat: [EG]Don_CorLeon poslato Mart 07, 2011, 15:10:23 POSLE PODNE
LoL...Pa znam da moram objekte prebacit iz CreateObject u CreateDynamicObject i MoveObject u MoveDynamicObject.....
Al opet se nevide iz daleka.......  ::) ::)

Trebas da namestis daljinu na kojoj se vide:

CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid, interiorid, playerid, distance);

Evo vidis sada ovo distance, uobicajno je 200.0, ti stavi ako hoces i vise... ;)
Poslednja Izmena: Mart 07, 2011, 15:20:26 POSLE PODNE od (; H1n0 ;)

DoN

*

Al u drugim modovima normalno mi je pokazivalo...bez toga....al evo idem probat pa cu viditi

EDIT: Ubacio sam kako si ti reko na kraju objekta dodao Distance 200.0 i izbacimi waringe ovakve C:\Users\CorLeon\Desktop\LARP\gamemodes\larp.pwn(10564) : warning 213: tag mismatch
Onda sam izbriso i stavio 200 samo onda sam dobio ove warninge kao po obicaju sto dobijem kad stavim Streamer u larp
C:\Users\CorLeon\Desktop\LARP\pawno\include\streamer.inc(435) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Users\CorLeon\Desktop\LARP\pawno\include\streamer.inc(449) : warning 202: number of arguments does not match definition

??? ::) :o
Poslednja Izmena: Mart 07, 2011, 15:46:24 POSLE PODNE od [EG]Don_CorLeon
Royall Gaming RolePlay

Najbolji citati

Citat: [EG]Don_CorLeon poslato Mart 07, 2011, 15:27:31 POSLE PODNE
Al u drugim modovima normalno mi je pokazivalo...bez toga....al evo idem probat pa cu viditi

EDIT: Ubacio sam kako si ti reko na kraju objekta dodao Distance 200.0 i izbacimi waringe ovakve C:\Users\CorLeon\Desktop\LARP\gamemodes\larp.pwn(10564) : warning 213: tag mismatch
Onda sam izbriso i stavio 200 samo onda sam dobio ove warninge kao po obicaju sto dobijem kad stavim Streamer u larp
C:\Users\CorLeon\Desktop\LARP\pawno\include\streamer.inc(435) : warning 202: number of arguments does not match definition
C:\Users\CorLeon\Desktop\LARP\pawno\include\streamer.inc(449) : warning 202: number of arguments does not match definition

??? ::) :o

Nisi dobro uradio, upozorenje ti kaze da nemas dovoljno "definicija" u toj liniji.
Vidis sada ovo:

CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid, interiorid, playerid, distance);
Broji redom koliko ima tih definicija, u tim zarezima i kada izbrojis izbroji tamo, sigurno si nesto zeznuo! ;)

DoN

*

Evo kako izgleda jedan od objekata

CreateDynamicObject(10281, 770.40289306641, -1329.08203125, 14.211138725281, 0, 0, 178.75,200.0);

Ajd ovaj objekat mi uredi i pokazi kako treba izgledati... :)
Royall Gaming RolePlay

Najbolji citati