[POMOC] Textdrawovi(poceteni video kad se konektujes)

Započeo [CH]Ivan_Lukic, Mart 04, 2011, 15:44:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: GTARP
Detaljan opis problema: ako bi mi mogli objasnit kako da napravim te textdrawove sta di moram stavit ja sam pokusavo ali mi ih uopce ne pokaze jer nesto fali ali nezz sta...ubacivo sam textdrawove pod onplayerconnect onda obiljezavo sam ih stavljo sam forward i public za to na kraj skripte.....iso sam po ondialgresponse(ono za login i register) i stavljo kao funkciju od tog forwarda..Eto pomzite ako mozete
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

makelele

new Text:textdraw1; //na vrh scripte stavi to
i ovo stavi pod ongamemodint
textdraw1 = TextDrawCreate(0,0, "Text");//tu stavi text koje hoces o kordinate teksta kad je 0,0 onda je to u lijevom gornjem cosku
TextDrawColor(textdraw1, 0x00DFF0FF);//boja teksta
   TextDrawSetOutline(textdraw1, 1);
   TextDrawSetShadow(textdraw1, 1);
   TextDrawFont(textdraw1, 0);
   TextDrawLetterSize(textdraw1, 1,1);
   TextDrawShowForPlayer(playerid,textdraw1); //ovo mozes staviti pod onplayer conecting ili mozes onplayerdeath,sve zavisi za sta hoces

Citat: fixman|AND1| poslato Mart 04, 2011, 18:32:21 POSLE PODNE
new Text:textdraw1; //na vrh scripte stavi to
i ovo stavi pod ongamemodint
textdraw1 = TextDrawCreate(0,0, "Text");//tu stavi text koje hoces o kordinate teksta kad je 0,0 onda je to u lijevom gornjem cosku
TextDrawColor(textdraw1, 0x00DFF0FF);//boja teksta
   TextDrawSetOutline(textdraw1, 1);
   TextDrawSetShadow(textdraw1, 1);
   TextDrawFont(textdraw1, 0);
   TextDrawLetterSize(textdraw1, 1,1);
   TextDrawShowForPlayer(playerid,textdraw1); //ovo mozes staviti pod onplayer conecting ili mozes onplayerdeath,sve zavisi za sta hoces

znam ja stavit taj obicni meni treba za kad se konektujes pa da ti samo tad pokaze ali to TextDrawShowForPlayer(playerid,textdraw1) sam stavio pod public ShowVideo