By FaNaTi[K]

Započeo FaNaTi[K], Oktobar 28, 2009, 20:58:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Doso sam obavjestit CroHerzi posebno DM od sutra cu napadat server i forum..... Pozdravite mi onog [F]DenY[A] Turcina samo da mu saznam msn,xfire,facebook plakace ko turcin kad place za cigaretu toliko od mene ... ili vi upozorite Denya ili cu ja celi CH

Pozdrav Team [K] FaNaTi[K]

r4z0r

Brate ovo cu ti rec .. samo naprijed sta mislis da se CH DM dopusta napadati ? hh pa pogledaj konkurenciju ahhhh nemozes ih pogledat nema ih vise vec su im serveri obrisani i mod ukraden . Sad ti ide ban 4 ever ovdje radi prijetnje i neprikladnog govora , a za napade jos jednom ti ponavljam samo naprijed . Deny je kurcevit decko al sta mu ja mogu ipak je head vi se castite medjusobno al vase probleme ne prosirujte po forumu za scriptanje .

Zdravo !

Correlli

Hm, ovo je malo ćudno, zar ne?

Citat: AdministracijaĆlanovi vjerojatno u istom rasponu: Taso_ka[BO]

Ajde djeco, vrijeme je za krevet.
Poslednja Izmena: Oktobar 28, 2009, 21:55:46 POSLE PODNE od Don Correlli

Taso pa nemos ti nista napravit.

[NUDIM ]
Gang-Rush server TDM besplatno

djeca otkrila da postoje tutoriali pa sada kucaju u google: "hacking tutorial", etc. pa sad misle da su face, yeah right.

GET A LIFE  :D

ako je ovo onaj koji ja mislim da je nema sale :D, decko je ozbiljan i ......

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

[CH]grudvo

Citat: FaNaTi[K] poslato Oktobar 28, 2009, 20:58:05 POSLE PODNE
Doso sam obavjestit CroHerzi posebno DM od sutra cu napadat server i forum..... Pozdravite mi onog [F]DenY[A] Turcina samo da mu saznam msn,xfire,facebook plakace ko turcin kad place za cigaretu toliko od mene ... ili vi upozorite Denya ili cu ja celi CH

Pozdrav Team [K] FaNaTi[K]

msn: [email protected]
xfire: grudvo
facebook: Denis Hondo

Ti CH-u samo mos popusiti neku stvar da znas sine, a to sto si ban dobio jer si vrijedzao admina astru i rekao mu na forumu da mu jebes sve jer je turcin i musliman a decko je hrvat to se nece tolerisati kontas malo?
Eto dao sam ti i msn i xfire facebook vec imas jer si slao one poruke koje nebi ni mrer od 10 godina poslo al eto sta ces kad je neko malouman malouman je
I to sto ces ti pokusati meni ili plivi ubaciti keylogger to mozes do sutra :) nijedan SMOD a kamoli Administrator Foruma ti nece dati password, na forumu si banan za stalno nemozes ti nista :)

edit by deny:
samo da ti kazem ja na dan dobijem po prosjek 27 prijetnji poput takvih kao tebe mangupa preko tastatura, ako imas sta protiv mene daj mi msn porazgovarat cemo kao civilizovani ljudi, ako neces tako onda se zali ovako po ovim forumima i glumi nekog mangupa  thumbsup

a ako imas sta protiv mene licno +38762540260 dogovorit cemo se :)
Poslednja Izmena: Oktobar 31, 2009, 16:03:44 POSLE PODNE od [CH]grudvo

r4z0r

Lock ovde sve rjeseno , ak se ima sta rjesit ovdje .
Ubacujte si sta hocete sto se mene tice al nemorate to ovdje rjesavat .