[PITANJE]Sto je to GF mod??

Započeo Djankaa, Februar 18, 2011, 22:37:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:/
Detaljan opis problema:Zanima me sta je to GF kakva je razlika od mod 0 moze mi neko objasnit pocetik sam u skriptanju
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

pa vrlo jednostvno ako kanis radit GM od 0 to ti je puno bolje jer si ga sam napravio i znas sve sta je u njemu a GF je gm edit nekoga gamemoda ja mislim pen1 tako se nesto zove ako si pocetnik uzmi gf za skriptat ako si neki vec iskusniji radi od 0

Posjetite nas i osjetite razliku
www.balkan-city.info

193.192.59.151:7788

Game monitor nije u 100% tocan tj uvjek pokaziva manje

Citat: [SG] Ante_Dracar aka Lopa poslato Februar 18, 2011, 22:41:21 POSLE PODNE
pa vrlo jednostvno ako kanis radit GM od 0 to ti je puno bolje jer si ga sam napravio i znas sve sta je u njemu a GF je gm edit nekoga gamemoda ja mislim pen1 tako se nesto zove ako si pocetnik uzmi gf za skriptat ako si neki vec iskusniji radi od 0
Ti si stvarno lud,ako je pocetnik da uzme gf???Pa bas zato sto je pocetnik ne treba da radi na gf modu a kamoli na modu od 0 omg !:S

Johnny

Citat: [AS]Nxidza poslato Februar 18, 2011, 23:15:08 POSLE PODNE
Citat: [SG] Ante_Dracar aka Lopa poslato Februar 18, 2011, 22:41:21 POSLE PODNE
Ti si stvarno lud,ako je pocetnik da uzme gf???Pa bas zato sto je pocetnik ne treba da radi na gf modu a kamoli na modu od 0 omg !:S
Bravo decko e batice uzmi ti lepo mod skini neki sa Balkan samp batice pa radi na njemu kad skontas neke stvari cepni mod od 0 ili GF :) mod od 0 radis sve sam GF imas osnovno uradjeno i osnovne komande..Poz