[POMOC] STATS samo mi nesto treba

Započeo Latt, Februar 16, 2011, 18:09:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

imam kod od statsa sve dao mi je jedan lik pomogo ali mi nije reko ispod cega da ga ubacim moze mi neko reci molim vas

Citat: Latt poslato Februar 16, 2011, 18:09:40 POSLE PODNE
imam kod od statsa sve dao mi je jedan lik pomogo ali mi nije reko ispod cega da ga ubacim moze mi neko reci molim vas
Pa pod

public OnPlayerCommandText

ubacis

SendClientMessage

I manje tema otvaraj ovo ti je 6-7. dns

hvala ti ali nevalja mu cod izbaci errora 12 ko ga hebe nego mos mi pomoc tako da mi napravis stats samo da ima

ime i prezme
novac
level
respekt
kuca
auto
bizz

molim te bio bih ti zahvalan posalji mi na PM ako mi zelis pomoc

Citat: Latt poslato Februar 16, 2011, 18:16:10 POSLE PODNE
hvala ti ali nevalja mu cod izbaci errora 12
O.o pa ne samo tako trebaju ti zagrade :P
Evo ti sve:

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
if (strcmp("/stats", cmdtext, true, 10) == 0)
{
        SendClientMessage(playerid, 0xFF5A00FF, "Ime i Prezime:"); //SendClientMessage jest to da kad on kuca /stats da mu pokaze ovo sto sam napisao.Svaki SendClientMessage je novi red.Sada da bih ti pokazao koje ti je ime itd. moras naci tamo.Posto nemam GF-a trenutno (a msm da taj koristis GM) neznam sta tocno ide.Nadam se da sam ti pomogao
        SendClientMessage(playerid, 0xFF5A00FF, "Respekti:"); //Ovo 0xFF5A00FF ti je boja.To je narandzasta boja.
return 1;
}
return 0;
}

makelele

pa ova prva cetiri imas uz register login,pogledaj tamo sve ima a kuce to isto uzmes FS ili pogledaj tut za pravljenje kuca i vidices kako se spremaju a auta to moras imati COS,bizz to takodje moras imati bizz system

A da pogledas malo tutove?

enum pInfo
{

ime i prezme
novac
level
respekt
kuca
auto
bizz

};
new PlayerInfo[MAX_PLAYERS][pInfo];

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: John_DillingthonEldin_Omanovic mi je ukrao auto.

Svjedok: Emir_Scofield.