Pomagajte ko boga vas molim

Započeo Lonka, Oktobar 05, 2009, 19:26:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako pomagajte ljudi.Danas sam igrao komp i odjednom se ugasio.I sada kada pokusavam upalit pise "NTLDR is missing".Sta da radim?

Ajde, Klikcite, Jos je u jajetu xD

r4z0r

Moze kakva slika ? .. jel plav ekran ?? preporucujem ti da uradis restore system .. to ces uradit na nacin restartujes komp i cim pretisnes restart drzi tipku F9 ili F11 nesjecam se tocno .. ides u safe mode i tamo ce te pitat zelis li ti da uradis i jednostavno vratis ga na par mjeseci ili dana .. predpostavljam da je to al nisam siguran ! :)

Nije plav.Tamo di treba ici boot from cd/dvd i onda se krenu windowsi dizat tamo se to ispise.A u safe mode mi nece..u taj izbornik.

znam jedno rijesenje reinstaliraj windowse a za druge nezz ;)

r4z0r

Hah boot cd oce da ocita ? momcino formatiraj to hehehe ..

hm..pitanje..ako formatiram sve ode? ili?? nekuim se bas u to :D

da sve xD sem ako nisi nes sacuvao a mislim da ne

r4z0r

Formatiranje pa obaranje sistema i ponovno dizanje .. ako imas disc podjeljen na 2 djela ono 2 disca na my computer onda ce ti se disc2 sacuvati dok ce sa prvog disca bit sve izbrisano .

ja sam jednom formatrao a imao jednu particiju i ostalo sve nez sta sam radio hahahahah

po mome bolje imat vise particija kao u ovom slucaju ak ti je sve na jednom zgubis sve, a onak na jednom programi drugi igrice trece muzika cetvrto skidanje ili se u manje napravi al et tak bi ja predlozio da se radi..

[CH]grudvo

ako mozes uci u normalni xp prebaci sve na partcijiu D i formatiraj samo C particiju

Formatiro sam C disk, hvala

Citat: [ST] Outlander poslato Oktobar 05, 2009, 19:45:38 POSLE PODNE
ja sam jednom formatrao a imao jednu particiju i ostalo sve nez sta sam radio hahahahah

Ako si formatirao, i ako si imao samo jednu particiju, nije ti ostalo... Mogao si jedino instalirat windowse bez formata (tako sam ja frendu jednom)