Prijedlog za prave servere

Započeo Correlli, Jul 01, 2009, 22:48:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Correlli

Siguran sam da ste skoro svi čuli za Sprunk Buster - SA-MP Blacklist.

http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=104758.0

Ako ga još ne koristite, onda vam to preporučujem. Štitit če vaš server od poznatih cheatera/hackera koji su na toj listi.

Edit: Ako može administrator/moderator premaknut ovu temu u pravi board, nisam vidijo da je taj board samo za forum.
Edit2: Hvala admin. :)
Poslednja Izmena: Jul 02, 2009, 01:46:12 PRE PODNE od Don Correlli

turker_kc

lol za samp je Sprunk Buster a za cod Punk Buster xD,valjda ce se stavit na CH

matejdz

Correlli neka ostane tu, dobro je da se ovo stavi da se malo i na taj nacin smanji CHEAT-anje thumbsup

Evo decki sa CH dajte mi imena koja hocete ja cu staviti i poslati Nikoli ili Benjaminu...

Correlli

Citat: [CH]matejdz poslato Jul 02, 2009, 07:35:19 PRE PODNE
Correlli neka ostane tu, dobro je da se ovo stavi da se malo i na taj nacin smanji CHEAT-anje thumbsup

Evo decki sa CH dajte mi imena koja hocete ja cu staviti i poslati Nikoli ili Benjaminu...

Nisi dobro shvatijo. Nitko osim SA-MP Teama i vlasnika official servera nemože dodavat ban, ti možeš to samo stavit na server da ti štiti server od več banovanih igrača.

matejdz

Aha... Ja sam mislio ti napravis listu i ubacis u tu skriptu i ti ne mogu cheatat...

turker_kc

Citat: [CH]matejdz poslato Jul 02, 2009, 09:12:59 PRE PODNE
Aha... Ja sam mislio ti napravis listu i ubacis u tu skriptu i ti ne mogu cheatat...

hehe matejko ima jedna prednost, ako vec imas imena na listi i vidis da opet cheata jedan range i rijesio si sve probleme  :D :D :D

matejdz

Nisam nikad dobio niti ban niti rangeban... Nisam dobio niti warn do nedavno zbog nekog sranja sto je bilo  thumbsup

A kick jedan jedini od kad igram na CH... Jos prije nesto je bilo oko baza i Tecaa je bio zaduzen za vozila, a ja bio leader i dosadivao mu da stavi jos jedan motor u MD bazu...

I on meni /kick matej_dz Nabijem ti taj motor u guzicu :D :D :D

Od tada nikada :P

BTW. na CH igram od 01.12.2008.

Ma ovo je OK iako na Balkanu nece biti toliko velike koristi od toga posto ionako i ne dolaze cheateri sa stranih servera bas na ove domace...

Ovo je dobro, ali slazem se sa Adminom

Ajde, Klikcite, Jos je u jajetu xD

Correlli

Citat: Lonka poslato Oktobar 20, 2009, 23:05:30 POSLE PODNE
Ovo je dobro, ali slazem se sa Adminom

Sledeći put pogledaj datum prije nego što napraviš post.

Zakljućano