[Pomoc] banka

Započeo [BC]spiele, Februar 02, 2011, 15:45:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

dakle treba mi pomoc oko sistema banke.

ja sam njega skinuo neki FS i sada tamo upises komandu /stvinovac i sada ti se pojavi textdraw da upises iznos koji zelis staviti na banku.

i sada ja upisen npr 1000

i sada meni taj novac lipo stavi na bankovni racun ali mi ga ne oduzme i scriptfilesa di je moj acc dakle mogu otic off i ponovno se prijavit i na banci ce mi bit uvecani iznos a na serveru ce ostat onaj stari ne oduzeti.

pliz pomoc.

dakle da ne duljim trazim kako da mi se uzme novac i scriptfiles\igraci\ime_prezime   pls pomoc
Poslednja Izmena: Februar 02, 2011, 15:48:37 POSLE PODNE od spiele

slika by NaNx

www.balkan-city.info
vidi vise i osjeti razliku

evo znaci on preko dialoga pogledaj.

if(dialogid == 1122) //deposit
    {
new file[100],Name[MAX_PLAYER_NAME]; GetPlayerName(playerid,Name,sizeof(Name)); format(file,sizeof(file),PlayerFile,Name);
        if(!response) return ShowPlayerDialog(playerid,1125,DIALOG_STYLE_LIST,"Bank","Polog\nPodigni\nStanje na racunu\nPrijenos novca","Odaberi","Zatvori");
        else if(strval(inputtext) > GetPlayerMoney(playerid)) return SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"Vi nemate taj iznos!");
        else if(!IsNumeric(inputtext))
        {
        new string[128];
        format(string,sizeof(string),"VaÅ¡a Trenutačno stanje : %d\nUnesite iznos koji želite uplatiti Ispod :",pInfo[playerid][Deposit]);
        ShowPlayerDialog(playerid,1122,DIALOG_STYLE_INPUT,"Deposit",string,"Polog","Povratak");
        SendClientMessage(playerid,COLOR_RED,"Molimo Vas da koristite Brojeve");
        }
else
{
  GivePlayerMoney(playerid,-strval(inputtext));
pInfo[playerid][Deposit] += strval(inputtext);
new string[128];
format(string,sizeof(string),"Ti si položio : %d$",strval(inputtext));
SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW,string);
dini_IntSet(file,"Deposit",pInfo[playerid][Deposit]);
new string2[128]; format(string2,128,"Vase novo stanje je : %d$",pInfo[playerid][Deposit]);
SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW,string2);
ShowPlayerDialog(playerid,1125,DIALOG_STYLE_LIST,"Banka","Polog\nPodigni\nStanje na racunu\nPrijenos novca","Odaberi","Zatvori");
}
return 1;
    }

slika by NaNx

www.balkan-city.info
vidi vise i osjeti razliku