Dzon_Gotti (MosQ)

Započeo Gotti747, Januar 30, 2011, 18:23:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz svima dugo sam na BS forumu ali se nisam predstavio :)

SA:MP igram od kreiranja 0.2x verzije, prvi server mi je bio [The Fake] Freeroam by Tse and SJAAQ koji vise ne postoji (na tom serveru je bilo nekoliko mojih mapa i nekoliko komandi ), igrao sam nekoliko meseci pa sam prestao i vratio se na 0.3a, nastavio sam da igram na TF serveru i njegovim gasenjem sam poceo da se interesujem za RolePlay i nasao sam Balkan Express gde sam trenutno Head admin (1337). Jako dugo sam i clan oficijalnog SA:MP foruma (novi nick Gotti_ stari MosQ)

Moj YT kanal: http://www.youtube.com/user/SAMPDestroyer
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Pozdrav...Zelim da se lepo osecas na nasem SAMP forumu xD... Vidim da si zensko, eto sad imamo i zenske clanove... Nauci skriptati... "Procitaj pravila" ...  8)

Dobrodošao! :)
Ti si žensko ili si slučajno to stavio? xdd

Dobrodoso xD bolje se snaso xDD
Jer moj auto mnogo konja ima
prva potpis druga i u oblaku si dima
zato kad me vidis, bolje bezi od mene
ja sam narkoman, benzin tece mi kroz vene

Hvala

nisam zensko lol nisam ni gledao kad sam popunjavao informacije xD
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

cristiane

Citat: [BE] Gotti poslato Januar 30, 2011, 20:48:30 POSLE PODNE
nisam zensko lol
Djaba si ih obradovao  :D,dobrodosao i ostani dok ti ne dosadi. 8)

Znamo se mi xD napokon se i ti predstavio Dobro dosao  :D

Welcome, ostani nam dugoooo00o00oo0 xD