[POMOC]Granica

Započeo [PB]Cole, Januar 01, 2011, 23:09:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izvinite molim vas samo jos ovo uvek kada odradim granicu i sve meni nika nece uspe granica pa moze li mi neko napraviti molim vas...ko  boga..

Hahah... Potrudi se bolje n ecemo mi umjesto tebe raditi granicu.. :D
/

sta tocno trebas,da ti netko izmapa ili sto?

NAJBOLJI SERVER NA BALKANU:

Genius Gaming KLIK

Citat: FighterCSS poslato Januar 01, 2011, 23:38:07 POSLE PODNE
sta tocno trebas,da ti netko izmapa ili sto?

Ma on misli ono sa putovnicom :D pa da moze otvarat na granici one kapije :S

to ti je bzv tj. zastarilo :)

Mogu ti ja uraditi!
Posalji mi na PM koliko granica i  slikaj mi gde da se nalaze!

pa napravi zatvorenu i otvorenu mapu u MTA,ubaci zatvorenu mapu na server..napravi da otvara granicu sa /predji i da tu gleda da li ima putovnicu,onda ako ima putovnicu,stavis da mu se otvori kapija na koordinate od otvorene kapije koju si napravio mta...i samo napravis timer da mu se posle 10-20 sekundi zatvori kapija na koordinate zatvorene kapije  ;)

Citat: Rastaman poslato Januar 02, 2011, 10:42:53 PRE PODNE
pa napravi zatvorenu i otvorenu mapu u MTA,ubaci zatvorenu mapu na server..napravi da otvara granicu sa /predji i da tu gleda da li ima putovnicu,onda ako ima putovnicu,stavis da mu se otvori kapija na koordinate od otvorene kapije koju si napravio mta...i samo napravis timer da mu se posle 10-20 sekundi zatvori kapija na koordinate zatvorene kapije  ;)
Lako je meni to napraviti...Ali kako ce on to napraviti kad nezna ubacit ni mapu

ma znm ja ubaciti sve ali nzm napraviti

ja sam u mta:sa napravio granicu samo treba jos kapiju da napravim,video sam mnogo tutoriala za to ali ne razumijem nikako.. :'(
Respect : [TG]$--L84S--$,System32,[BD]Gagi_Corleone

Citat: Darko46 poslato Januar 31, 2011, 08:40:10 PRE PODNE
ja sam u mta:sa napravio granicu samo treba jos kapiju da napravim,video sam mnogo tutoriala za to ali ne razumijem nikako.. :'(
tu imas kako napraviti pokretni objekat:
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=18028.0
A to drugo za putovnicu sto ti treba,ap trazi malo,potrudi se,nece tebi netko ciejli zivot pravit Granice :D