[Pomoc]Server hosting

Započeo panameR., Januar 22, 2011, 22:36:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako uzeo sam server hosting...kod gamehostinga.rs... i serveer je radio...iso sam stavljat svoj gamemod...i sve sam njihov obriso (sve i server.cfg i dalje) i sad ja sam htjeo stavit svoj gamemod i stavio sam al sad vise server neradi ...kako da to popravim.... (nadam se da sam u dobru temu posto jer mi je ovo prvi put :S)
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Mozda je ovo ako si sve ono izbrisao iz FTP onda je zbog toga  :'(
Respect to:mafica .pwn

Gamehostnig.rs ima drugacije server fajlove, trebao si samo uklopiti scriptfilove, filterscripte itd u njihove fajlove

Nisi dobro GM ubacio  ;)
Posetite -{Relaxx}->>DM<<
IP: 188.138.95.18:7777

Al kako sad da to rijesim moze ko pomoc
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: MÄ...Ñ...εâ,,"â,," poslato Januar 22, 2011, 22:47:25 POSLE PODNE
Al kako sad da to rijesim moze ko pomoc

Ako si izbrisao sve fajlove zamoli hosting da ti vrate :)
Respect to:mafica .pwn

Znaci nemogu ja sam nista napravit ? I da jucer sam poslo email al ne odvracaju :S

Možda je stvar u serveru...

Saznaj koje mašine hoster ima, windows ili linux, ako ima linux moras imat linux plugin-ove i u server.cfg moras imati ovako na pluginovima

plugins sscanf.so
Kristijan Stipić

black_dota

h256 je upravu

ja sam imao tamo hosting i nije htelo da radi jer sam stavio streamer.dll i sscanf.dll a treba .so