[Pomoc]Pomoc oko Editovanja GameModova

Započeo kpgmilan, Januar 13, 2011, 20:28:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako imam problem oko Editovanja GameModovanja Npr kada editujem GF negde oko 40000 redova ide complain i sve mi je ok sve dobro u radim oda startujem server i udjem i ono sto sam preveo nije na srpskom kao sto sam preveo :'(  :'( pa ako moze neko da mi objasnim jer sam se jednom prevario i ceo raven sam preveo i nije mi htelo poceo sam plakati kad sam video radi lo je  se sve u pawnu ali kad sam usao na server nije radilo :'(   :'(  :'(  :'(  i jos nesto imam da vas pitam ali cu da postavim drugu temu

Pa kada si compile da li je izašao neki error?

nije nista sve radilo amx mi izaslo i kad udjem na server ono na engleskom :'( :'( a neznam kako da promenim npr komandu npr /help da bude pomoc ako promenim ono mi izadje error a ovo kad editujem znas complain i sve lepo radi a kad udjem ono na engleskom

Da ti ne pokreces pogresan mod ? :)
Idi u server.cfg i provjeri malo to.
lol

:D :D :D :D da ti mislis da sam ja G L U P?Pokrecem ja sve Dobro i to ali npr meni se to usnimi znas kliknem save startujem server i nece otvorim pawno da vidim dali sam nesto zabrljao ono na srpskom a kad starujem server ono na engleskom :'(
Poslednja Izmena: Januar 13, 2011, 21:09:59 POSLE PODNE od kpgmilan

Jes' kompilo gamemode? (F5) zatim ceeeeeekaj da ti se dovrsi :) Ako to nebude radilo:

Citat: [RCRPelDar.]
Da ti ne pokreces pogresan mod ? :)

hahahha ja to svo vreme govorim vi mi uportno isto govorite nasao sam bug :P :P pre vas i hvala na trudu

Smanji sig, locked
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.