[POMOC] Kako da unban?

Započeo TheMonk, Januar 14, 2011, 09:11:24 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako,kako da unbanujem nekog preko ftp-a,znaci ne u igri nego preko ftp-a.Ja obrisem samp.ban i kad udjem na server,i dalje sam banovan,probao sam i u acc ono Locked 1 da stavim na 0 al onda mi govori da je pogresna lozinka.

Zato jer imas enkripciju.. Onda kad mjenjas svoj file je bugano
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Da moze

Ovo ti se desava zato sto ti sigurno koristis Windowsa a host ti je na Linux u kada imas transfer ili menjanje .ini .txt fajlove oni se menjaju u obicni ASCII  format i zato ti server ti kaze pogresna loznika <-- a uprvo server nemoze da otcita fajl

Resenje 1.Za da resis ovaj problem mozes kupiti progam Hummingbird FTP ko je 4-6 eura i neces imati nikakav problem zato sto on sam konvertira Win i UNIX text fajl formati.

Resenje 2. Intaliraj Ubuntu<-Linux  i preko njega udzi u ftp i menjaj sta hoces sve ce ti bidi ok :D

Resenje 3. Izvadi program koj se zove Edit Pad Lite i kod njega imas opciju konvertirati text fajlove od Win na Unix i obrunuto ali za da napravis ovo moras prvo da nemestis nekoliko opcija
Ukoliko koristis WinSCP objasnit cu ti kako ide to

Poslednja Izmena: Januar 14, 2011, 12:13:24 POSLE PODNE od Wooden
jos jednom stavi taj server u potpis i ban ces dobit!

@Wooden, ajoj sta ti pricas lol, kakvo convertiranje, .txt je isti na win i na linux.

@Monk, Iskljuci enkripciju u gamemodu, mislim da je 'Encrypt' funkcija, onda se hashaju pwovi u MD5 mi se cini, i onda kad ti to mjenjas fileove od usera, onda promjenis..

@LuKsa  Ja necu nista komentirati ... a evo neka radi kako si mu ti reko i ako sredi svaka mu cast !
zakljucio sam da si neki klinac ali aj nema veze....
al zivot je takav sa vremena ces sve svatit ...poz
jos jednom stavi taj server u potpis i ban ces dobit!

Ajoj, kazes necu nista komentirati, a pocnes onda... hmm?

Ako sam ja klinac onda su 99% forumasa djeca, a ne klinci, razumijem se vjerojatno vise od tebe u Linux (Unix), i sam sam ga imao na compu, imao sam i VPSove, Dedie sa CentOSom, instalirao sam ljudima game panele na Dedie, zato me ne moras uciti. Postoji mala razlika izmedu .txt fileova, ali ne tolka razlika da mu zezne fileove, i nije razlika u kodu u kojem se spremaju .txt-ovi.
Poslednja Izmena: Januar 14, 2011, 12:33:11 POSLE PODNE od LuKsA

enkripcija... jer kad editas file preko ftpa onda se pass poremeti.. malo je glupo za objasnit zasto se to desava ali najbolje samo kopiras file sa svog kompa ponovno, obrises samp.ban i resetiras server

radit ce ti onda sigurno

United Rol3Play Back Online
www.united-roleplay.com

...pozdrav za kraj...

Da izgleda da je to jedini nacin Louis-e...napravim acc na kucnom i upload ga na cPanel..