[Pomoc] komanda

Započeo [Bp]jovan, Januar 05, 2011, 15:06:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ee znam da je ovo glupo sto pitam ali mi jako treba ovako.Imam event  i sad kad hocu da krene kad ukucam /startevent i pise /gotoevent da se port do tog eventa e sad neznam kako tu komandu da napravim ako zeli neko da mi napravi dacu kordinate da stavi kad ide /gotoevnt da se port na to mesto gde hocu 

Hvala Unapred

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

dajmi kordinate.
UNBAN konacno a back sam se aaa :DLos City StatePlay posetite nas!
FORUM: www.los-samp.info

Potpis u izradi,a do tada ce ovo da stoji jbg :D

(596,1365.7268,-1667.4080,13.2603,157.1032,0,1); //  evo su kordinati hvala puno

Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

meni netreba samo port nego kad ukicam /startevent da se pojavi /gotoevent da je evnt poceo da se igraci port do tog eventa

Ako sam te razumeo,tebi treba da kad kucaš /startevent izadje poruka svima da kucaju /gotoevent ako žele da učestvuju?

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

da

Pa samo staviš pod komandom /startevent :

SendClientMessageToAll(0xAA3333AA, "Event je poceo,da se teleportujete na start kucajte /gotoevent.");

I to je teško? :)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

I onda dodat, " SetPlayerPos(playerid, koordinate) "
I eventualno " SendClientMessage " i to je to..