[Pomoc] Teleporti i Spawn

Započeo MicroSD_, Januar 05, 2011, 06:09:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Yo, ;D

Poceo sam prije par dana malo prevodit i prilagodjavat GM prema mojim potrebama...

Naime radi se o Ravensu... I sad me muci, kako da napraavim da me NE spawna na zadnjoj poziciji na kojoj sma bio....

a druga stvar je teleport, ako mi neko moze pokazat kako napravit kao i na CH one /port - ove....

nadam se da me razumijete na sta mislim

Ovo za ravensa neznamA za portove bi ti mogo pomoc ali mi ih moras malo bolje opisat dali mislis komandu /goto ili /gethere.Dali mislis da se ti portas npr do banke ili policijske postaje.Ja ti ne igram puno na serverima pa neznam na sto tocno mislis.
<center></center>

Citat: marsmarin poslato Januar 05, 2011, 11:45:53 PRE PODNE
Ovo za ravensa neznamA za portove bi ti mogo pomoc ali mi ih moras malo bolje opisat dali mislis komandu /goto ili /gethere.Dali mislis da se ti portas npr do banke ili policijske postaje.Ja ti ne igram puno na serverima pa neznam na sto tocno mislis.
pa ako neznas nemoras nista ni pisat

Evo ti kod

if(strcmp(cmd, "/gotolvap", true) == 0)
{
    if(IsPlayerConnected(playerid))
    {
if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 3)
{
if (GetPlayerState(playerid) == 2)
{
new tmpcar = GetPlayerVehicleID(playerid);
SetVehiclePos(tmpcar, 1432.6451,1378.7216,11.5507); //mjesto na koje se portas ti promjeni to
TelePos[playerid][0] = 0.0;TelePos[playerid][1] = 0.0;
LinkVehicleToInterior(tmpcar, 0);
SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);
OnPlayerExitFood(playerid);
new y, m, d;
new h,mi,s;
getdate(y,m,d);
gettime(h,mi,s);
format(string,sizeof(string), "(%d/%d/%d)[%d:%d:%d] %s Teleported Himself to Las Venturas Airport.",d,m,y,h,mi,s,sendername);
TelesLog(string);
}
else
{
SafeSetPlayerPos(playerid, 1432.6451,1378.7216,11.5507); //mjesto na koje se portas ti promjeni to
SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0);
}
format(string, sizeof(string), "[ADMIN]: %s Has Teleported Himself to Las Venturas Airport.", sendername);
ABroadCast(COLOR_LIGHTRED,string, 5);
SafeSetPlayerInterior(playerid,0);
DisablePlayerCheckpoint(playerid);
new y, m, d;
new h,mi,s;
getdate(y,m,d);
gettime(h,mi,s);
format(string,sizeof(string), "(%d/%d/%d)[%d:%d:%d] %s Teleported Himself to Las Venturas Airport.",d,m,y,h,mi,s,sendername);
TelesLog(string);
}
else
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "** You are not authorized to use that command !");
return 1;
}
}
return 1;
}

To sve spremis ispod public OnPlayerCommandText[/b] To ti je za portanje
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

a kako spawn napravit ?

da mi se spawnaju na pocetak, a ne na zadnju lokaciju

imao sam i ja ravens to nemozes da izbacis samo ako si u organizaci ili imas kucu kucas /spawnchange i izaberes de hoces da se spawnujes

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

Citat: jovan996 poslato Januar 05, 2011, 16:42:09 POSLE PODNE
imao sam i ja ravens to nemozes da izbacis samo ako si u organizaci ili imas kucu kucas /spawnchange i izaberes de hoces da se spawnujes
Naravno da moze! Ne pricaj [cenzura]osti...

EDIT: Napravicu ti ja kad dodjem kuci! Trenutno nisam kod kuce.
Poslednja Izmena: Januar 05, 2011, 16:45:34 POSLE PODNE od Joxy

Citat: Dereck poslato Januar 05, 2011, 21:42:18 POSLE PODNE
Da, trazilica

ae odjebi ti,..... samo sma cekao da ti nesto napises !
ako ne znas onda suti, znas kako se kaze:

pametniji si kad sutis, e pa drzi se toga