"SuperSrbin" ubio Ajkulu Ubicu

Započeo black_dota, Decembar 31, 2010, 00:55:22 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

black_dota

Srbin ubio ajkulu ubicu u Å arm el Å eiku


Å ARM EL-Å EIK, 10. decembar 2010, (Njuz) â€" Ajkula koja je tokom proÅ¡le nedelje u Å arm el Å eiku povredila četvoro i usmrtila jednog turistu savladana je rano jutros kada je jedan srpski turista skočio na nju sa litice nedaleko od plaže, saopÅ¡tilo je Ministarstvo turizma Egipta.

Iz ministarstva su rekli da je srpski turista u more skočio pod dejstvom alkohola i pao direktno na ajkulu, usmrtivši je na licu mesta.

- Iako je turista iz Srbije sasvim slučajno savladao opasnu životinju, Ministarstvo turizma mu se zahvaljuje u ime cele zemlje i svih turista koji se trenutno nalaze u Egiptu Å¡to nas je oslobodio te napasti. To je spasilo ovaj deo turističke sezone u Egiptu â€" kaže se u saopÅ¡tenju egipatskog ministarstva.

Telo ajkule je posle incidenta odneto na veštačenje koje je pokazalo da je reč upravo o ajkuli koja je proteklih dana sejala teror u egipatskom letovalištu, koje su mnogi u šali već počeli da nazivaju Šark el Šeik.

Egipatska obalska straža je cele nedelje bezuspeÅ¡no pokuÅ¡avala da uhvati ajkulu, a neimenovani srpski turista doÅ¡ao joj je glave proÅ¡le noći kada je posle burnog provoda sa litice skočio u more. Redakcija Njuza nije uspela da doÄ'e do njega jer je, kako saznajemo, trenutno u bolnici gde se oporavlja od preterane konzumacije alkohola, ali smo uspeli da doÄ'emo do Milovana Ubiparipa (27), jednog od njegovih prijatelja koji mu je pravio druÅ¡tvo u trenutku incidenta sa ajkulom. Ubiparip kaže da je njegov prijatelj Dragan Stević te noći dosta popio i da su u jednom trenutku odlučili da proÅ¡etaju.


Makedonska štampa prenela priču o herojstvu srpskog turiste
- IzaÅ¡li smo iz jednog noćnog kluba neÅ¡to pre četiri ujutru, već je bila zora, i odlučili da proÅ¡etamo pre spavanja. Ta litica nam je delovala interesantno joÅ¡ prethodnih dana, ali nikako nismo stizali da se popnemo gore. DoÅ¡li smo do ivice, fotografisali mobilnim telefonom krajolik, a Dragan je u jednom trenutku rekao „Drži ovo pivo i gledaj sad!“, uhvatio zalet i skočio sa litice. Nisam mogao ni da pokuÅ¡am da ga sprečim. Kad sam stigao do ivice, video sam ga u moru kako pliva i viče neÅ¡to, ali niÅ¡ta nisam razumeo. Ispostavilo se da je pao na neÅ¡to mnogo tvÄ'e od vode i uganuo članak na levoj nozi. Nismo ni sanjali da je u pitanju bila ajkula. Saznali smo to jutros iz novina â€" rekao je Ubiparip za Njuz.

Egipatska Vlada će, kako nezvanično saznajemo, Steviću i Ubiparipu pokloniti vaučer za besplatno letovanje u Šarm el Šeiku narednih deset godina, a dobiće i zvezde sa svojim imenima u Ulici Srpsko-egipatskog prijateljstva. Ajkula je trebalo da bude preparirana i poklonjena prirodnjačkom muzeju, ali se ispostavilo da su oštećenja suviše velika da bi prepariranje moglo da se obavi.

Nenad Milosavljević

Preuzeto sa: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=82596

Evo na ovom sajtu mozete igrati i igricu xD

http://www.trojka.rs/zanimljivosti/4587-igrica-srbin-protiv-ajkule.html


MOLIM BEZ NACIONALIZMA

Cobra 11

ova igrica mi je carska..... xD
ja trijezan ju nemogu pogodit... iÅ¡o sam 10ak puta....a  on pijan....svaka mu čast.... ;)

black_dota

Citat: Cobra 11 poslato Decembar 31, 2010, 01:04:39 PRE PODNE
ova igrica mi je carska..... xD
ja trijezan ju nemogu pogodit... iÅ¡o sam 10ak puta....a  on pijan....svaka mu čast.... ;)

haha ja iz prve pogodim ono a nisam ni skontao kako se igra

znaci misem klikcete kad se potrefe ugao i ono xD

ma probajte :P

Ukratko- bio pijan, slučajno upao u vodu, i udario ajkulu na ne zgodno mesto i ona crkla xD

Nije uopste je udario na nezgodno mesto crkla je od neznam kakvog udara , srcanog ili mozdanovg , na televiziji tako pricaju samo ovi u egiptu nisu jos skontali da je on slago...

Kuku majko,pojede te ajkula.Sva sreca pa u igrici imas bezbroj zivota. :D :D :D hahahahahaha

EDIT: HAHAHHAHAHA kad pogodis ajkulu se deru: "to srbineee ubio si ajkulu"hahahahahahah :D
Poslednja Izmena: Decembar 31, 2010, 12:45:24 POSLE PODNE od Djea Djea


No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.


hahahah :D ultra srbin! :D ja skocio 10 puta i 3 puta sam je ubio,nije lose :D :)
http://www.erepublik.com/en/referrer/Godra+Madafaka  eRepublic, dodjite i registrujte se, dobra igra ;)

hahhahahhahahhah ŁoŁ
Citat: Edin poslato Januar 03, 2011, 23:12:30 POSLE PODNE
ljudi zanima me jedna stvar.
Culi ste da je poznato ako ste bolesni da je dobro za nos da mirises onu paru od toplog caja nane/kamilice dim u nos da bi ti se otcepio i tako nesto.
Dali je sad stetno zamotati u papir nanu / kamilicu i zapaliti ... ? znate vec sta ?? pusiti