[POMOC] U vezi davanja novca

Započeo Nikola_Krstic, Decembar 28, 2010, 19:20:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovo je veoma tesko pitanje tako da bi zamolio samo neke iskusnije i bolje srkiptere da odgovaraju nemjte postavljatu nesto ne vezano za ovo i neke gluposti molim vas!
Pitanje glasi napravio sam da mafijas moze da osvoji odredjeni objekat naprimer burg i onda dobija pare moje je pitanje jasno kako da stavim da svi iz mafije dobiju pare kad neko od njih osvoji objekat? Prvo ako neko zna neka kaze a ako mu treba napisacu mu sta se nalazi u pawn-u vezano za osvajanje objekata ! naprimer da mu postavim kako izgleda komanda za osvajanje ...

Culi ste pitanje sad bih vas zamilio ako neko zna da mi odgovori.Hvala!

Citat: Nikola_Krstic poslato Decembar 28, 2010, 19:20:35 POSLE PODNE
Ovo je veoma tesko pitanje tako da bi zamolio samo neke iskusnije i bolje srkiptere da odgovaraju nemjte postavljatu nesto ne vezano za ovo i neke [cenzura]osti molim vas!
Pitanje glasi napravio sam da mafijas moze da osvoji odredjeni objekat naprimer burg i onda dobija pare moje je pitanje jasno kako da stavim da svi iz mafije dobiju pare kad neko od njih osvoji objekat? Prvo ako neko zna neka kaze a ako mu treba napisacu mu sta se nalazi u pawn-u vezano za osvajanje objekata ! naprimer da mu postavim kako izgleda komanda za osvajanje ...

Culi ste pitanje sad bih vas zamilio ako neko zna da mi odgovori.Hvala!
Ae postaj komandu  .  :P

sastoji se iz 2 dela 1 deo je
    if(strcmp(cmd, "/osvojiburg", true) == 0)
    {
        if(PlayerInfo[playerid][pLeader] == 4 || PlayerInfo[playerid][pMember] == 4 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 7 || PlayerInfo[playerid][pMember] == 7 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 11 || PlayerInfo[playerid][pMember] == 11 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 12 || PlayerInfo[playerid][pMember] == 12)
        {
            if(PlayerToPoint(3, playerid,1192.0527,-913.0430,48.0625))
    {
                 if(timesrobbed[playerid] == 1)
     {
     SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Možete ponovo pljaèkati nakon 0 sata !");
     }
     if(timesrobbed[playerid] == 0)
         {
  GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
ApplyAnimation(playerid, "SHOP", "ROB_Loop_Threat", 4.0, 0, 0, 0, 0, 0);
timesrobbed[playerid]+=5;
format(string,sizeof(string), "* %s pokusava da osvoji burg.", sendername);
ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
SetTimerEx("oburgtimer", 120000, false, "i", playerid);
format(string, sizeof(string), "** Osvajas burg !. **", sendername);
SendRadioMessage(1, TEAM_BLUE_COLOR, string);
SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "Snimljeni ste sigurnosnim kamerama posle 2 minuta ces osvojiti burg!");
WantedPoints[playerid]+=6; SetPlayerCriminal(playerid,255, "Osvajanje burga!");
}
    else
        {
SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, "Neko je vec osvoji ovu teritoriju mora proci 5 sati!");
  return 1;
}
}
return 1;
}
}

a 2 je
public oburgtimer(playerid)
{
if(IsPlayerConnected(playerid))
{
        new string[128];
            new robmoney = random(50000);
        format(string, sizeof(string), "** Osvojili ste burg i uzeli $%d!",robmoney);
        SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW,string);
        GivePlayerMoney(playerid, robmoney);
    }
}