[POMOC]XOK Roleplay bug

Započeo !v4n0u5, Decembar 16, 2010, 22:20:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Može li mi netko pomoći s bugom na XOK RP-u gamemodu koji sam preuzeo s foruma.Zanima me kako da riješim onaj bug s registracijom kad se netko ide regat da i ostalim već reganim igračima pokaže pitanja za register u dialogu a drugi mi je problem kada se idem regat na spomenuti server nekad mi neće pokazat ta pitanja u dialogu pa moram ili /gmx ili restart.
Ti problemi mi se prikazuju na XOK novom modu

Molim pomoć :'(

Hvala unaprijed ;)

Jel ti oces da se tut pokazuje vec reganim igracima ili ne?

Ako oces koristi SetTimer a ako neces SetTimerEx  ;)

Evo sta je problem:

On udje regga se i sve lijepo, odgleda tut i predje pravila (RP Test) i zovne druga/frenda na server.
Kada u drug udje njemu pocne tutorial a ovome sto je uso ne pocne. To je bio razlog sto ja nisam stavio ovaj mode na svoj server  :'( :P ::)

Respekt:
eXtreme
BloodMaster
Paradox

Citat: John_DillingthonEldin_Omanovic mi je ukrao auto.

Svjedok: Emir_Scofield.

To se i meni desavalo i problem je u tome sto korisi SetTimer a ne SetTimerEx jer je SetTimerEx za jednog igraca i u parametrima posjeduje playerid a SetTimer pokazuje svim igracima i nema parametar playerid.

Citat: JuustyGe poslato Decembar 17, 2010, 08:03:39 PRE PODNE
Jel ti oces da se tut pokazuje vec reganim igracima ili ne?

Ako oces koristi SetTimer a ako neces SetTimerEx  ;)

Aj mi molim te upiši kako bi to trebalo izgledati našao sam taj red gdje to trebam upisati ali neznam kako da promijenim to.

hvala puno

SetTimerEx("Intro0", 1000, 0, "i", playerid);

Intro0 je ime funkcije to je tako u mene u tebe je nesto drugo, ti stavi to

1000 je vrijeme nakon kojeg ce mi pocet prikazivat znaci poslje registracije 1 sec ce tut pocet

0 je broj rikazivanja ili ponavlanja to nek ti ostane 0

ostalo samo copy i zamjeni one sto trebas ostale settimere  :) ;)

A jel netko zna riješit bug kad se netko rega da mu se nemože pokazat pitanja?