[Pomoc] Objekti na kucnom serveru

Započeo Kedzo_Krvavica, Decembar 13, 2010, 07:48:27 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako vec duze vrijeme nisam dirao Pawno ni nista vezano za SA:MP i danas mi padne na pamet neka super ideja za MTA i ja to napravim i sve super i convertiram i odem u gamemod ubacim sve super to radi.

E i odem otvorim ono samp-server dignem ja server i idem se ja connect kada nece. Ja WTF sta ti je sada ja opet za svaki slucaj compile i sve to i opet nece a dobro reko odem ja novi gamemod napravim ubacim objekte kada ono nece ni da otvori samp-server ja WTF?? aj dobro reko nesto se zbugalo ovo ono odem ja na google skinem pawno ponovo i sve sta dojde sa tim i otvorim onaj lvdm gamemod i ubacim unutra compile sve 5 kada da otvorim samp-server NECEEEEE.

Pa sada da pitam dali ko tu zna u cemu je problem.

BTW ja pawn i gamemod koristim samo za pregledavanje mapa inace sam ajmo rec slobodni mapper (radim mape kad me pukne sebi za dusu xD)
Poslednja Izmena: Decembar 13, 2010, 09:17:56 PRE PODNE od [Saw]BloodMaster

Pa kad compile mod, ubaciš ga u gamemodes folder (u kućnom) e onda u server.cfg pod gamemode0 stavi ime moda koji si compile bez .amx i .pwn i kad to sačuvaš otvori samp-server.exe i u samp client ubaciš tvoj ip od kompa i cepaš xD

ma sve je to uredu sve ja to napravim ali nece se otvoriti taj je**ni crni prozor.

BloodMaster

*

Ex. Super Moderator

Ubaci najnovije ISPRAVNE include, u server cfg moras promijeniti rcon_password, npr:

rcon_password 555
jer nesmije ostati default (changeme)

Hmm ovo za rconpass to je ok to sma sada rjesio otvori se prozorcic i sve lijepo ali sada se nece connect na server stalno kao the server didn't respond.

Jooooj lud sma od ovoga nemogu si ni mapu provjeriti kako izgleda ingame ccc

BloodMaster

*

Ex. Super Moderator

pod favorite dodaj ovaj ip:  127.1.1.0:7777  (a u server.cfg stavi da ti port bude 7777 )