[Pomoc] Objekti na kucnom serveru

Započeo Kedzo_Krvavica, Decembar 13, 2010, 07:48:27 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako vec duze vrijeme nisam dirao Pawno ni nista vezano za SA:MP i danas mi padne na pamet neka super ideja za MTA i ja to napravim i sve super i convertiram i odem u gamemod ubacim sve super to radi.

E i odem otvorim ono samp-server dignem ja server i idem se ja connect kada nece. Ja WTF sta ti je sada ja opet za svaki slucaj compile i sve to i opet nece a dobro reko odem ja novi gamemod napravim ubacim objekte kada ono nece ni da otvori samp-server ja WTF?? aj dobro reko nesto se zbugalo ovo ono odem ja na google skinem pawno ponovo i sve sta dojde sa tim i otvorim onaj lvdm gamemod i ubacim unutra compile sve 5 kada da otvorim samp-server NECEEEEE.

Pa sada da pitam dali ko tu zna u cemu je problem.

BTW ja pawn i gamemod koristim samo za pregledavanje mapa inace sam ajmo rec slobodni mapper (radim mape kad me pukne sebi za dusu xD)
Poslednja Izmena: Decembar 13, 2010, 09:17:56 PRE PODNE od [Saw]BloodMaster

Pa kad compile mod, ubaciš ga u gamemodes folder (u kućnom) e onda u server.cfg pod gamemode0 stavi ime moda koji si compile bez .amx i .pwn i kad to sačuvaš otvori samp-server.exe i u samp client ubaciš tvoj ip od kompa i cepaš xD

ma sve je to uredu sve ja to napravim ali nece se otvoriti taj je**ni crni prozor.

Ubaci najnovije ISPRAVNE include, u server cfg moras promijeniti rcon_password, npr:

rcon_password 555
jer nesmije ostati default (changeme)

Hmm ovo za rconpass to je ok to sma sada rjesio otvori se prozorcic i sve lijepo ali sada se nece connect na server stalno kao the server didn't respond.

Jooooj lud sma od ovoga nemogu si ni mapu provjeriti kako izgleda ingame ccc

pod favorite dodaj ovaj ip:  127.1.1.0:7777  (a u server.cfg stavi da ti port bude 7777 )