[FS] Fight Still

Započeo Perke, Novembar 26, 2010, 23:40:48 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Sve sto ovde stavis i sto moze da pomogne, to oni pljuju i ne svidja im se.. a da nije ovog foruma nebi ste igrali samp -.-

to je zato jer vecina su tu klinci koji znaju samo za " heh nije ovo dobro " " moze i moja baba to napravit " itd.. oni znaju samo da pljuju po tudji trud a sami neznaju ni sta je include.. treba se cijeniti sve u sto je ulozen trud pa cak i da je neko odvojio samo 1 minutu za to ipak je napravio nest sta se treba cijeniti..

Citat: ΉΥPΣЯΛƬӨЯ [CH] poslato Novembar 27, 2010, 16:14:14 POSLE PODNE
Citat: Kristijan121 poslato Novembar 27, 2010, 11:55:36 PRE PODNE
Ova FS vec ima ovde, i znam da to nisi ti napravio!!! ;)

Waoo, ovo je veoma teško napraviti jedva se i ukrade

Citat: Derekonja poslato Novembar 27, 2010, 16:02:27 POSLE PODNE
i kaj ak krade ?

Ban4ever ja mislim
Citat: Kristijan121 poslato Novembar 27, 2010, 11:55:36 PRE PODNE
Ova FS vec ima ovde, i znam da to nisi ti napravio!!! ;)
Citat: Derekonja poslato Novembar 27, 2010, 16:19:20 POSLE PODNE
i kaj imate vi da se mjesate u to ? posaljite PM administratoru i on ce to srediti..
ukradeno je kada neko prijavi da ej ukradeno...a meni se cini da ja to nisam prijavio tako da samo spamate sa tim postovima...

black_dota

Citat: Derekonja poslato Novembar 27, 2010, 23:34:34 POSLE PODNE
to je zato jer vecina su tu klinci koji znaju samo za " heh nije ovo dobro " " moze i moja baba to napravit " itd.. oni znaju samo da pljuju po tudji trud a sami neznaju ni sta je include.. treba se cijeniti sve u sto je ulozen trud pa cak i da je neko odvojio samo 1 minutu za to ipak je napravio nest sta se treba cijeniti..

ti si malo skreno ovo je filter skripta

znam -.-" samo include je jedno od osnove pawno-a i zato sam to stavio kao primjer -.-"

makelele

ma de nek si ti stavio uvjek moze nekome pomoci

Zlatan_Ibrahimovic

super je fs jer i ja sam ovakav fs imao xD... sam sam napravio ali ne mojte misliti da sam pravio i to za walk vec uzeo s moda xD...

Budite sretni da je stavio nešto što može pomoć.FS je ok.tnx ;)