[MAP] Taxi Baza

Započeo monkeypantzz, Decembar 03, 2010, 16:10:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Djea Djea poslato Decembar 03, 2010, 18:38:24 POSLE PODNE
Hvala.... :)

Btw Da ne znate mozda zasto su mi se pojavile ove tackice na slikama...Slikam u MTA sa F12...Unapred zahvaljujem.. ;D

nekontam kakve tackice gledam slike i u mene je sve normalno ;D

O pa super onda..:) Sad sam se navukao na ovo mapanje,bar znam sta da radim kad mi je dosadno :) Uskoro stize novi rad,nadam se sutra,najkasnije do nedelje jer nece da bude jedna zgrada nego jedna oblast...:)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

s obzirom da ti je prva mapa 10/10...pozz,nastavi tako :P

Hvala,nisam ocekivao ovako pozitivne komentare...Dobio sam podsticaj da pocnem da se ozbiljnije bavim mapanjem :D

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Citat: ivanVU poslato Decembar 03, 2010, 22:33:37 POSLE PODNE
Super Odlicno 9.5/10 Zato Sto Svjetla Nisu u Ravnini,Al Ostalo Sve 5!

Hvala puno...:) A svetla nisam ni gledao nesto mnogo al' sledeci put cu da obratim paznju  :P

Citat: James_Micky poslato Decembar 03, 2010, 23:37:18 POSLE PODNE
Jako Dobro si ovo napravio,Svaka cast!!

Hvala,trudio sam se da sve osim svetla bude kako treba... ;D

Citat: StjepanS poslato Decembar 04, 2010, 08:54:37 PRE PODNE
Dobra mapa 9/10.

Hvala... ;D

jako dobro, svaka cast 9.9/10 :D

Hvala... :) Evo sad mi se uploaduje druga mapa pa cu da stavim da vidimo dal' se poboljsavam ili sam sve gori  :D