[Trazim] Pawno Scripting Teacher!

Započeo monkeypantzz, Novembar 27, 2010, 16:38:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ovako...Pokusavao sam ja da skriptam,ucio,naucim ponesto,prestanem na 7 dana pa zaboravim i tako sve u krug,u nedogled...E pa resio sam da promenim to...Treba mi ucitelj,da bude iskusan skripter koji bi mi drzao casove preko MSN/xfire ili slicno,svaki dan...Placao bih naravno novcem...Voleo bih da je iz Srbije radi lakse uplate novca ali nema veze i da je iz druge drzave,dogovoricemo se...Molio bih ga da prvih 7 dana budu free kako bih video da li ga razumem,ukoliko da,onda krecem sa placanjem,za cenu cemo da se dogovorimo..Casovi da krenu od 0,dakle od onih najosnovnijih stvari posto mozda nesto radim pogresno a ne znam,za svaki slucaj...Ako ima neko nek mi se javi u ovoj temi ili na PM.Pozdrav!

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

Za tebe ne sumnjam da si iskusan posle onog Exodusa ili kako vec  :P Odakle si i kako/koliko bih ti placao? I imas li MSN/xfire?

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

I ja se iskreno nadam,jer mi je glupo da kupujem modove i te gluposti kad ne znam da ih edit/update,a zelim svoj server...A i skirptanje mi deluje zanimljivo da bih mogao i do 8h dnevno da potrosim na njega...Naravno,jos samo mi fali da naucim da skiptam :)

Ako je to ono CreateObject(bla,bla,bla) onda mislim da to znam...Ali na primer,napravim market u MTA i sad zelim da ubacim komandu /kupi kad se udje u njega i slicno...To ne znam...Zato mi je potrebna pomoc i zelim da bude potpuna,da imam dobru osnovu...Recimo zanima me i kako se prave baze za organizacije/mafije/bande...Kako se prave auti/kapije koje mogu da koriste samo clanovi...I tako te stvari..Znaci racunamo da sam totalni autsajder i da ne znam nista,pa na osnovu toga nudite usluge  :P... :)

ZicMortal

Ako moze ja bi neku učiteljicu da me podučava pawno jeziku... još ako može da je i prašim odstraga, to bi bilo odlično :)

Oke Ivane,ako imas MSN/xfire posalji mi na PM.. :P..Pa ako se slazes,tj. imas vremena da pocnem da te zapitkujem sutra  ;D
A Zic,da ne mislis da trazis malo mnogo?  :P :D

Citat: ivanVU poslato Novembar 27, 2010, 16:56:31 POSLE PODNE
Da Znam,Rado Bih Ti Pomogao I Besplatno!
Sretno u Potrazi

ahahahahahahaha zic

btw. ivan
Citat
Ukoliko neko traži mappera, svi postovi tipa "Sretno ti u potrazi", "Ma to je lagano", "Neće ti niko htjet" i tako dalje će se smatrati spammom !

Bolje uči sam odavde s wikipedie i služebnog SA:MP foruma.. ;)

Ok,nasao sam pomoc,to ce biti moj frend iz RL za kojeg nisam imao pojma da zna,hvala svima na ponudama...Moze lock...:)