Lockerz.com

Započeo [ST] Outlander, Septembar 27, 2009, 19:48:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Lockerz.com je socijalna mreza na kojoj mozes igrati igre, slusati muziku, i radit druge stvari za bodove (PTZ). Sa PTZ-ovima mozes narucit svakakve real stvari, konzole, igre, gadgete, fešn dodatke crap...

Nema nikakve kvake, i stranica je 100% legalna

Ako zelite invajt posaljite mi pm sa e-mailom

www.lockerz.com

ovo je free zato nema nikakve veze ako to radite xD

zasad nema electronics ali ima cool brands di ima skuter puska za paintball snowboard itd..

Evo kako radi prvo trebate imati invite i onda se regate i svaki dan igrate jednu igru koja traje oko 30sec u toj igri kupite nekakve kockice i zaradjujete poene tzv FTZ i kad sakupite dovoljno narucite nesto ali svaki dan igra se po jednom nemoze vise i ako ocete povecavati odgovarate na dailes svaki dan i jos dobijate 2FTZ ja poceo prija 2h i imam 50FTZ!
Poslednja Izmena: Septembar 27, 2009, 20:08:30 POSLE PODNE od [ST] Outlander

I ja sam usao u to... =)

Samo nemoj da te vidim da reklamiras na ST forumu  :D rezervirano za mene  :)

Btw sad ima Electronics... Ja skupljam za iPod a moj buraz pokusava za Xbox 360... trebat ce mu koja godina...

Ali tek od sljedeceg mjeseca ti salju izvan amerike...

ma znam xD ja ocu ps3 i wii ali neka xD,,btw ako invajtas 20ljudi ulazite u VIP grupu meni jos 15fale

A kako se uopce dobivaju bodovi ovdje, samo odgovaras na pitanja il sta?

CitatEvo kako radi prvo trebate imati invite i onda se regate i svaki dan igrate jednu igru koja traje oko 30sec u toj igri kupite nekakve kockice i zaradjujete poene tzv FTZ i kad sakupite dovoljno narucite nesto ali svaki dan igra se po jednom nemoze vise i ako ocete povecavati odgovarate na dailes svaki dan i jos dobijate 2FTZ ja poceo prija 2h i imam 50FTZ!

Aha ok... Ja imam 12 FTZ, premalo sam ih skupio :D

xD samo sakupljaj mozes PC igru 100FTZ ali cekaj iduci mjesec da ti mogu send jer sada samo moze u USA/SAD