[Pomoc]Puske

Započeo JuustyGe, Novembar 19, 2010, 21:36:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

C:\Documents and Settings\Kartal\Desktop\Extensa DM\filterscripts\Oruzije.pwn(17) : error 017: undefined symbol "StopPlayerHoldingObject"
C:\Documents and Settings\Kartal\Desktop\Extensa DM\filterscripts\Oruzije.pwn(32) : error 017: undefined symbol "StopPlayerHoldingObject"
C:\Documents and Settings\Kartal\Desktop\Extensa DM\filterscripts\Oruzije.pwn(46) : error 017: undefined symbol "StopPlayerHoldingObject"
C:\Documents and Settings\Kartal\Desktop\Extensa DM\filterscripts\Oruzije.pwn(57) : error 017: undefined symbol "SetPlayerHoldingObject"
C:\Documents and Settings\Kartal\Desktop\Extensa DM\filterscripts\Oruzije.pwn(60) : error 017: undefined symbol "SetPlayerHoldingObject"
C:\Documents and Settings\Kartal\Desktop\Extensa DM\filterscripts\Oruzije.pwn(63) : error 017: undefined symbol "SetPlayerHoldingObject"
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

6 Errors.

Mozel mala pomoc  :D ;D

Cobra 11

i ja bih volio znat kak se to napravi....to sam vidio na team warsu....

jest imo weapons neki i reko mu da ponovo skine include

ja sma to uradio isto bilo ja dodo ovo u a_samp ove funkcije i dobio 30 waringa ali ja sam to preskocio i otiso da testam i ne radi

EDIT:

mozeli mi ko rec sta ove funkcije znace jer ih dodajem u a_samp include

SetPlayerHoldingObject(playerid, modelid, 8,0.0,-0.1,0.15, -100.0, 0.0, 0.0);
Poslednja Izmena: Novembar 19, 2010, 22:46:41 POSLE PODNE od JuustyGe

Imao sam nesto slicno,dosadi nakon nekog vremena :D

SetPlayerHoldingObject je nova funkcija, tj. trebat cete imati nove 0.3b includse....

Skonto sam da je to i popravio sam