Ravens 2.8[final] 95% preveden

Započeo |W|SoaD123, Septembar 20, 2010, 19:58:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Da ali ja bih zelio postaviti nove koordinate zato sto je Raven na GPS-u stavio da sve lokacije dolaze na isto mjesto..A ja bi htio promjeniti to....

A Cobra moja IP adresa ti je jos samo kucna 168.192.1.7
Zato sto jos nisam planirao otvoriti server..
Ali ako ima neki Free hosting ili probni da vidim kako mi ide sa serverom mozete mi dati link..
Hvala unaprijed!!

bravi cestutan sada ce svi balkanski serveri imati ovaj mod :S

Citatbravi cestutan sada ce svi balkanski serveri imati ovaj mod :S
Djabe im mod kad 99% njih neznaju sta s njime jer je mod pretezak za noobove i polu-noobove, dosta je kompliciran za skriptati a + nek ga ima cijeli balkan niko nece uspijeti samo najbolji ce uspijeti i morat ce jedni drugima krast konkurenciju kako bi izmisljali nesta novo inace ce propast isti dan kad otovre server. Moderator il iadmin foruma nek zakljuca ovu temu jer previse spamaju...

Citat: SoaD123 poslato Oktobar 13, 2010, 20:15:00 POSLE PODNE
Citatbravi cestutan sada ce svi balkanski serveri imati ovaj mod :S
Djabe im mod kad 99% njih neznaju sta s njime jer je mod pretezak za noobove i polu-noobove, dosta je kompliciran za skriptati a + nek ga ima cijeli balkan niko nece uspijeti samo najbolji ce uspijeti i morat ce jedni drugima krast konkurenciju kako bi izmisljali nesta novo inace ce propast isti dan kad otovre server. Moderator il iadmin foruma nek zakljuca ovu temu jer previse spamaju...
lol,ja sam odlucio da stavim ovaj mod i prije ove teme i ovoga moda,i sada mi je na serveru i extra mi radi....Valjda cu skupiti igraca :)
Extreme Generation - 178.63.80.210 :7871

ovaj gm ima jedan veliki bag ima jedno mesto kod pruge blizu groove kad stanes tu ili prodjes odam ti zakoci sve ceo komp i kad oces opet da ujdes sa tim nikom nemoze kad se ulogujes odma zakoci to je ogroman bag pokuso sam da sredim al nece nenzam u cemu je problem pa sam uzeo i ogradio to mesto de ima taj bag

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

lele meni je na 1000.0 lele xD xD
Poslednja Izmena: Oktobar 21, 2010, 19:39:08 POSLE PODNE od jovan996

------------------------------------------------------------------------------
Zahvaljujem Se Snich_Wolf-u Zato sto Mi je mnogo Pomogo oko Skriptanja...Snich Hvala brt <3 xD

Jer ste znali da na Engleskom Raven znaci Gavran   :D
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"

black_dota

hahaha koje budale
bolje da je golub ili laste hashaha

Poceli ste spamat,LOCK! Ako ce tko trebat GM moze ga skinuti!
Mysterious roleplay