[Pomoc] komanda /makemaster i /makeleader

Započeo Cobra 11, Novembar 10, 2010, 15:34:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Cobra 11

Vidio sam na forumu da je don omar napravio nicky bossu komandu /makeadmin... znaci da samo on moze davati admina,e sad mene zanima jel bi mi ko mogo pokazat kako da napravim komandu da samo ja mogu davati lidere i mastere... znaci samo npr. Cobra 11 moze /makemaster i /makeleader......
NAPOMENA: mod je GF

Cobra 11

ajd da neotvaram novu temu.....ako mozete pomoc...... zahvaljujuci nickyu bossu ovo sam sredio..a sada imam problem....zanima me kako napravit da mogu dvoje dat admina/gma/lidera... npr Cobra 11 i Cobra...eto...znaci 2 igraca....

Pa jbt stavi da jedino admini 1338 mogu to davati, a staviÅ¡ samo ta dva acca da budu ti admin lvli i gtv  :D
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

ja stavljam da samo ja i jos jedan imamo komandu makeadmin i makemaster jer ce nam demir hackat mogo bi nas banat pa i /ban stavljam da imaju neki admini

Cobra 11

e pa to ja i ocu.....pokusao sam stavit zarez pored imena...ali neradi....ajde molim vas ko zna nek mi napise kod.... i da....nicky nece ona tvoja komanda ispod...ono if.....